Antrenorul Albaniei ne dă fiori: Putem învinge România şi ne putem califica în optimi la EURO 2016

Selecţionerul Albaniei, Gianni De Biasi, a declarat, miercuri seară, că echipa sa poate învinge România şi poate trece de faza grupelor la Euro-2016, în timp ce fundaşul Elseid Hysaj consideră că pentru o victoria în faţa "tricolorilor", albanezii trebuie să joace ca în meciul cu Franţa.

16 iun. 2016, 06:23
Antrenorul Albaniei ne dă fiori: Putem învinge România şi ne putem califica în optimi la EURO 2016

Albania a pierdut greu cu Franţa, scor 0-2, golurile „cocoşilor” fiind marcate în minutele 90 şi 90+5. Rezistenţa în faţa gazdelor şi ocaziile pe care le-au avut la poarta lui Lloris (la 0-0 albanezii au avut o bară) l-au făcut pe selecţionerul Gianni De Biasi să fie încrezător în calificarea din grupa A, chiar dacă Albania nu are deocamdată niciun punct.

Putem să batem România şi să ne calificăm în optimile de finală. Chiar dacă până acum nu am reuşit să marcăm, sunt sigur că o vom face în meciul cu România şi vom obţine punctele de care avem nevoie pentru a ne califica. Cred că suntem o echipă organizată şi care joacă un fotbal bun„, a spus Gianni de Biasi.

Antoine Griezmann şi Dimitri Payet au marcat golurile pentru naţionala lui Didier Deschamps în meciul cu Albania. În urma acestui succes, Franţa a acumulat şase puncte după două meciuri şi a obţinut calificarea în fazele eliminatorii, chiar dacă mai are de disputat o partidă împotriva Elveţiei, pe 19 iunie.

Arlind Ajeti, înlocuitorul lui Lorik Cana, şi-a făcut foarte bine datoria. Ar putea avea un viitor în naţionala Albaniei, pentru că este un jucător cu bune calităţi. Sunt foarte bucuros de performanţele echipei mele şi de joc. Când am intrat în vestiar, le-am spus jucătorilor să ridice capul sus şi să fie mândri de felul cum au jucat împotriva unei naţionale foarte puternice. Le-am pus mari probleme francezilor în acest meci„, a mai spus De Biasi.

Meciul România-Albania se va juca duminică, la Lyon, de la ora 22.00. Învingătoarea are mari şanse să se califice de pe locul trei în optimile de finală ale EURO 2016.