Autocar cu copii răsturnat în lac SUA. Trei minori, salvaţi de un altul VIDEO

Un copil de 10 ani, erou în America! Elevul a salvat trei copii mai mici după ce autobuzul în care se aflau a rămas fără frâne şi a intrat într-un lac.

RomaniaTV.net
21 sept. 2015, 16:16
Autocar cu copii răsturnat în lac SUA. Trei minori, salvaţi de un altul VIDEO

Accidentul a avut loc lângă Tampa, Florida. Autobuzul, cu aproape 30 de copii la bord, a ajuns în lac după ce mai întâi, a izbit un indicator de circulaţie şi un copac. Un elev se afla chiar lângă şofer, în momentul impactului, potrivit România TV.

Citeşte şi Cel puţin 13 imigranţi, între care patru copii, AU MURIT după ce barca lor s-a lovit de un feribot

Am văzut când şoferul a călcat frâna, dar frânele nu au ţinut. Toţi au început să ţipe„, a declarat Nicolas Sierra, elevul erou.

Elevul de 10 ani nu s-a pierdut cu firea. Dupăă ce autobuzul s-a răsturnat în apă, el a început să salveze copiii mai mici, până la sosirea primelor echipe de intervenţie.

 

Am prins de mână o fetiţă de grădiniţă, i-am pus braţele în jurul gâtului meu şi am dus-o la mal, apoi m-am dus înapoi„, a adăugat acesta.

Toţi copiii au scăpat teferi. Elevul este considerat un adevărat erou. La fel, şoferul autobuzului, care nu a părăsit locul dramei până când nu au fost evacuaţi toţi copiii. Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla cauzele accidentului.

Citeşte şi Obişnuieşti să călătoreşti cu autocarul? Vezi care sunt CELE MAI SIGURE LOCURI în momentul unui accident