Bătrână de 84 de ani, găsită moartă într-un râu. Femeia a lăsat un BILET DE ADIO

O octogenară din Suceava a fost găsită înecată, luni, în râul Suceava, în aval de podul din cartierul Burdujeni, iar în casa bătrânei a fost găsit un bilet de adio.

19 mai 2014, 12:55
Bătrână de 84 de ani, găsită moartă într-un râu. Femeia a lăsat un BILET DE ADIO

Descoperirea macabră a fost făcută de un trecător care a sunat la ”112” şi a anunţat că se vede un cadavru plutind pe apă, în apropierea malului, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că la faţa locului s-au deplasat echipajele de căutare ale Detaşamentului de pompieri Suceava, cu un autocamion, o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, echipajele militarilor au recuperat trupul şi l-au predat poliţiştilor care au identificat ulterior cadavrul şi rudele bătrânei.

Este vorba despre o bătrâna de 84 de ani, din municipiul Suceava care fusese dată dispărută de familie de duminică. Femeia ar fi rămas singură acasă, după ce rudele au plecat sâmbătă la ţară.

Când s-au întors acasă, acestea au găsit un bilet de adio prin care bătrâna îşi cerea iertare de la rude şi le explica unde sunt hainele de înmormântare. Totodată, bătrâna scria că suferă de cancer, că nu mai vrea să trăiască şi de aceea se va sinucide.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care a decedat bătrâna.