FINALA CHEFI LA CUŢITE. Chef Scărlătescu a pierdut orice şansă să câştige sezonul

CHEFI LA CUŢITE. Cea de-a doua emisiune din semifinala emisiunii Chefi la Cuţite îl lasă, din nou, pe Chef Scărlătescu fără nicio şansă de a câştiga sezonul.

28 nov. 2017, 18:36
FINALA CHEFI LA CUŢITE. Chef Scărlătescu a pierdut orice şansă să câştige sezonul

UPDATE. Andrei Olteanu este CASTIGATORUL CHEF LA CUTITE SEZONUL 4

CHEFI LA CUŢITE. Chef Scărlătescu şi-a pierdut toţi concurenţii. Ambii săi concurenți, Bad Angie Dumitrescu și Florin Lazăr, au fost eliminați în ultima probă, jurizată chiar de către cei trei chefi. Notele mici luate de farfuriile celor doi i-au dus în situația de a pleca acasă și de a rata, astfel, finala.

Seara continuă cu lacrimi, zâmbete, emoții mari și șansa către trofeu. Bucătarul care va mixa cel mai bine tehnica și creativitatea are cele mai mari șanse să câștige, însă drumul către marele premiu este presărat cu provocări și situații tensionate.

Citeşte şi FINALA CHEFI LA CUTITE 2017: Răsturnare de situaţie, cine este CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2017

CHEFI LA CUŢITE. La bancul de lucru al lui Sorin Bontea rămâne Andrei Olteanu. Portocala mecanică vine cu dublă șansă de câștig, prin Silvian Hârâială și Mihai Necula, doi dintre cei trei bucătari cu care Florin Dumitrescu a câștigat majoritatea confruntărilor din acest sezon și care se luptă pentru marele titlu al sezonului 4.

Așadar, avem TREI FINALIȘTI: Andrei Olteanu de la echipa verde și Silvian Hârâială și Mihai Necula de la echipa portocalie!

Citeşte şi CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2017: Cristian Andrei Olteanu, poza pe Facebook înainte de finala Chefi la cutite