Cum poţi să cureţi maşina de spalat fără produse chimice

Ca să cureți mașina de spălat, nu trebuie să folosești produse chimice. Poți apela la trucuri simple și eficiente. Află despre ce este vorba.

01 mai 2017, 06:04
Cum poţi să cureţi maşina de spalat fără produse chimice

Iată cum poți să cureți masina de spalat fără produse chimice! Este ieftin, natural și rapid!

Pune în cuvă o cană de oțet. Apoi poți porni mașina de spălat la 90 de grade. După câteva minute mașina de spălat poate fi oprită. Lăsați-o asa pentru o oră.

Și sarea de lămâie este eficientă. Dacă aveți o mașină de spălat cu o capacitate de 3,5 kg, atunci veți avea nevoie de 4 pliculețe de sare de lămâie. În compartimentul în care se pune detergentul se va pune sarea de lămâie. Setați mașina de spălat la cea mai mare temperatură. Puteți încerca să folosiți și suc de lămâie, natural. Va îndepărta rugina și va igieniza mașina de spălat.

Pentru a curăța dușul, puteți folosi oțet de mere. Puneți oțetul într-o pungă, apoi puneți capul dușului în acea pungă, după care legați-i capătul, astfel încât capul dușului să stea bine în oțet.

Dacă trebuie să curățați chiuveta, atunci puteți folosi ingrediente naturale precum zeamă de lămâie și bicarbonat de sodiu. Amestecați cele două ingrediente, iar cu soluția obținută spălați chiuveta cu ajutorul unei periuțe de dinți. După aceea clătiți chiuveta cu apă.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com