HOROSCOP: Cum să te relaxezi, în funcţie de zodie

Stresul ţi-a pus capac şi simţi nevoia să te relaxezi urgent? Iată câteva metode, în funcţie de zodia ta!

06 sept. 2017, 07:36
HOROSCOP: Cum să te relaxezi, în funcţie de zodie

BERBEC

Berbecul este o persoană foarte curajoasă, aventuroasă şi temperamentală, scrie eva.ro.

Pentru el, cea mai bună metodă de relaxare este să facă sport. Viaţa sa e una destul de agitată, ceea ce înseamnă că are nevoie de o activitate care îl va ajuta să îi reîmprospăteze mintea, dar şi care să îl deconecteze total de la stres. După ce faci sport, o baie fierbinte cu uleiuri esenţiale e tot ce îţi trebuie!

Citeşte şi HOROSCOP: Află cu ce zodie vei avea o relaţie amoroasă toamna asta!

TAUR

Taurului îi place luxul şi confortul, lucruri pentru care va munci enorm de mult întreaga sa viaţă.

Din această cauză, are nevoie destul de des de momente de relaxare care să îl ajute să îşi încarce bateriile. Are nevoie de băi aromate, de masaj sau de răsfăţ la cosmetică. În acest fel, se va şi deconecta de la tot stresul cotidian, dar se va şi bucura de cele mai bune servicii de îngrijire, simţindu-se astfel mândră. Atunci când nu are prea mult timp la dispoziţie, o plimbare în natură îi dă restartul de care are nevoie!

GEMENI

Gemenii sunt persoane care se adaptează foarte uşor, ceea ce înseamnă că se pot relaxa în mai multe moduri.

Sunt mereu în acţiune şi au nevoie ca din când în când să se deconecteze de la tot, ca noi toţi de altfel. Fie fac o baie fierbinte şi aromată, după care trag un pui de somn, fie ies în oraş cu prietenii şi stau la bârfă. Oricare dintre aceste variante au acelaşi efect!

RAC

Racul e o persoană foarte sensibilă, ceea ce înseamnă că are nevoie de relaxare în compania persoanelor dragi.

Ritmul alert în care trăieşte o deprimă şi o oboseşte, iar dragostea e cea care o trezeşte la viaţă. Fie că e vorba despre o excursie cu familia, fie se leagănă într-un hamac în timp ce spune glume şi deapănă amintiri alături de prieteni, toate îl ajută şi îi ridică moralul.

Citeşte şi Reguli pe care trebuie să le respecţi în zodia Fecioarei ca să ai noroc

LEU

Leul vrea să facă totul ca la carte, chiar şi relaxarea trebuie să fie ceva cu care se poate mândri.

Metoda cea mai bună de a scăpa de stresul cotidian este de a citi o carte sau de a viziona un film. La fel de bine funcţionează şi o raită prin magazine la cumpărături alături de prietene sau o petrecere în care poate fi totuşi în centrul atenţiei. Are nevoie de activităţi 2 în 1, de destresare şi de laudă.

Continuarea horoscopului AICI.