Dacian Cioloş i-a oferit cadou ambasadoarei Suediei o pereche de şosete de lână lucrate manual la Roşia Montană

Fostul premier Dacian Cioloş a scris pe pagina sa de Facebook că i-a oferit cadou ambasadoarei Suediei o pereche de şosete de lână de la Roşia Montană, după ce ambasada a scris despre fesul purtat de el la protestul de duminică, care este produs de o firmă suedeză.

RomaniaTV.net
12 dec. 2017, 16:39

Dacian Cioloş a postat marţi pe Facebook chiar si o imagine cu şosetele.

„Mulţumesc Ambasada Suediei din Bucureşti pentru atenţia acordată fesului pe care l-am purtat duminică la protest. Pentru plimbări iarna, pe seară, în Piaţa Constituţiei sau Piaţa Victoriei, ţin bine şi şosetele de lână, lucrate manual, cum sunt cele împletite de femeile de la Roşia Montană.

Pe testate! Tocmai i-am trimis cadou doamnei ambasador o pereche, ca-s bune sigur şi în Suedia. Pare că vine o iarnă grea”, scrie Dacian Cioloş.

De asemenea, Cioloş a postat şi un link către site-ul la care pot fi găsite şosetele.

Luni, Ambasada Suediei a postat pe contul de Facebook  o imagine cu Dacian Cioloş purtând un fes la protestele de duminică faţă de modificarea legilor Justiţiei. Reprezentanţa diplomatică face din aceasta un prilej de prezentare a firmei care produce fesul.

„Aţi fost impresionaţi de fesul purtat de Dacian Cioloş în imaginile difuzate ieri la TV? Este o pălărie suedeză Fjällräven”, spune ambasada, care adaugă că firma există din 1964 şi că acum produsele sale se regăsesc în întreaga lume, prezentând şi un rucsac, un alt produs căutat al acestei firme. De asemenea, postează un link către site-ul companiei.