DECIZIA luată de artistul Mihai Onilă după ce şi-a pierdut unicul copil

Şi-a pierdut unicul copil, dar vrea ca prin drama lui să-i ajute pe alţii. Artistul Mihai Onilă, căruia o boală nemiloasă i-a răpus fetiţa, a dezvăluit că nu îşi doreşte alt copil şi că s-a împăcat cu situaţia. În schimb, vrea să-i ajute pe cei care au suferit aceeaşi pierdere să treacă mai uşor peste durere.

26 apr. 2017, 10:44
DECIZIA luată de artistul Mihai Onilă după ce şi-a pierdut unicul copil

Ioana Emily Hope, fetiţa lui Mihai Onilă, s-a stins din viaţă în urmă cu câteva luni, din cauza unei maladii teribile. Cântăreţul a învăţat să trăiască cu durerea şi nu îşi mai doreşte un copil. Totuşi, vrea să ajute alţi oameni să treacă uşor peste decesul celor apropiaţi.

Citeşte şi Mihai Onilă s-a împăcat cu moarte fiicei sale, pentru că aceasta îl vizitează din lumea de dincolo. „Tati, eu sunt iubirea…” VIDEO

Am hotărât că e momentul să plecăm la un drum şi să facem lumină. Noi suntem nemuritori. Ea fizic nu mai e aici, dar sufleteşte există ca şi noi. Ea a ales să-i slujească lui Dumnezeu în altă dimensiune. Noi ne spunem că ne iubim, ne transmitem sentimente. Noi trebuie să ne bucurăm pentru că sufletul nu moare niciodată. Unii nu înţeleg, dar noi vrem să facem lumină. Ea nu mă întreabă nimic, eu vorbesc cu ea. Adriana, soţia, e bine. Ea e femeie, femeile sunt mult mai complexe, ea este încă implicată cu sufletul. E prea târziu să mai avem copii. Nu mai vrem. Comunicarea mea cu ea nu e prin poze. Eu nu visez, îmi pare rău. Sunt împăcat după ce vorbesc cu ea şi vreau să-i ajut şi pe alţii. Cenuşa ei este acasă la noi„, le-a spus Mihai Onilă celor de la Cancan.

Fetiţa artistului a murit anul trecut, la doar 9 ani.

Ai putea pierde orice, până şi soţia, sau soţia dacă îşi pierde bărbatul… ar fi o pierdere suportabilă. Dar copilul este o pierdere aproape insuportabilă, aproape că nu mai ai motiv să trăieşti„, a spus artistul.

Citeşte şi DRAMA familiei lui Mihai Onilă. Ce le-a spus micuţa Ioana cu puţin timp înainte să plece la îngeri