Delia Matache, prima reacţie după ce s-a aflat că nu mai face parte din juriul „Te cunosc de undeva”

Delia Matache va fi înlocuită de producatorii show-ului "Te cunosc de undeva". Cântăreaţa va mai sta pe scaunul juratului doar la următoarele două emisiuni şi apoi va fi scoasă pentru a veni în locul ei Horia Brenciu. Marţi seara, artista a explicat pe Facebook de ce se face această schimbare.

11 mart. 2014, 21:20
Delia Matache, prima reacţie după ce s-a aflat că nu mai face parte din juriul „Te cunosc de undeva”

Delia Matache a renunţat la rolul de jurat la „Te cunosc de undeva” pentru că, în curând, vor reîncepe filmările la „X Factor”.

„Proiectul Te cunosc de undeva mi-a facut o reala placere, atat in calitate de jurat, cat si in calitate de concurent. Show-ul a ajuns in fazele finale, ceea ce inseamna mai multe ore de filmat si mai mult timp din partea tuturor implicati in acest proiect. Pe de alta parte, producatorii X Factor au anuntat ca vor incepe pregatirile mult mai devreme anul acesta, tocmai pentru ca se doreste a fi cel mai spectaculos sezon.

Toate acestea ma pun in imposibilitatea de a mai face parte din acest show. Oricat mi-as dori, nu pot face fata atator proiecte simultan. Imi voi lua o vacanta de doua saptamani ca sa ma odihnesc pentru lunile urmatoare: pregatirile si filmarile pentru X Factor, un turneu national de care o sa auziti saptamanile ce urmeaza si, cel mai important, lucrez intens alaturi de echipa mea pentru cel mai important proiect din cariera mea muzicala – un concert la SalaPalatului.

Pe langa programul obisnuit (concerte, sedinte foto, videoclipuri etc.), desfasor si cele 3 proiecte pe care le-am enumerat mai sus. Mi-as dori sa am timp sa fac mai multe, dar nu am cum”, a scris Delia Matache pe Facebook.

VEZI şi Delia Matache intră în cursa pentru HIT-ul verii. ASCULTĂ cea mai nouă piesă şi vezi cel mai HOT VIDEO