Elena Udrea: Antonescu este un prezidenţiabil PNL mai bun decât Iohannis. MRU nu mai e candidat VIDEO

Elena Udrea susţine că fostul lider al PNL, Crin Antonescu, ar fi un candidat al PNL mai bun decât Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale, iar Mihai Răzvan Ungureanu nu mai este, în opinia acesteia, candidat.

01 iul. 2014, 10:46
Elena Udrea: Antonescu este un prezidenţiabil PNL mai bun decât Iohannis. MRU nu mai e candidat VIDEO

Elena Udrea spune că prezidenţiabilul PMP, Cristian Diaconescu, este un candidat „mult mai echilibrat şi cu o experienţă de a gestiona relaţiile politice interne”, iar în ceea ce priveşte candidatul PNL, Crin Antonescu este mai bun decât Klaus Iohannis.

Pentru PNL, ar fi un candidat mai bun Crin Antonescu decât Klaus Iohannis. Nu spun că e bun pentru ţară. Domnul Iohannis abia a apărut. Domnul Iohannis a ieşit învingător la Congres, dar nu a avut forţa să se opună candidat” a spus Udrea, la Adevărul Live.

Cât îl priveşte pe Mihai Răzvan Ungureanu, Udrea susţine că liderul FC nu mai este un candidat. „Când mergi primul pe listă la europarlamemtare şi obţii 2% şi ceva nu reuşeşti să tractezi electoratul. În politică contează caracterul, să te întorci împotriva celui care ţi-a dat ce ţi-a dat”, a precizat Udrea.

TENSIUNI în PNL. Iohannis, poftit SĂ SE RETRAGĂ din competiţia prezidenţială: Nu vă măsuraţi puterile cu Crin

Liderul PMP crede totodată că Teodor Meleşcanu este „o variantă mai bună decât Ponta, Antonescu” pentru prezidenţiale, dar ea susţine „o generaţie mai tânără în politică, care nu are complexul partidului comunist şi nu s-a format în acea perioadă”.

Udrea consideră că un candidat total necunoscut nu mai poate apărea, însă, în funcţie de ce vor spune analizele sociologice, se aşteaptă să se alinieze la start şi alţi candidaţi.

Întrebată dacă există posibilitatea ca Victor Ponta să nu intre în competiţie, Udrea a spus că nu crede acest lucru: „În PSD a început o bătălie pentru succesiunea la conducerea partidului. Aici a pornit o luptă şi la conducerea guvernului şi de aici presiunea care se face pe Victor Ponta ca să candideze.”

Elena Udrea, moşiereasă cu acte în regulă. Şi-a băgat banii în terenurile din Călăraşi