ELEVA VIOLATĂ din Vaslui a mai primit o lovitură. Părinţii au izbucnit în plâns

Cazul elevei violate din Vaslui, Raluca Munteanu, a reuşit să şocheze o ţară întreagă. La doar 17 ani, tânăra a fost batjocorită de şapte indivizi cu bestialitate, iar atunci când credea că lucrurile au intrat într-un făgaş normal a primit o nouă lovitură.

01 oct. 2015, 08:31
ELEVA VIOLATĂ din Vaslui a mai primit o lovitură. Părinţii au izbucnit în plâns

Tânăra din Vaslui a fost dată afară de la locul de muncă, după doar câteva zile de la angajarea ca vânzătoare într-un magazin din sat, scrie spynews.ro. Asta după ce în toamnă a picat a doua sesiune a examenului de bacalaureat, iar de curând cel despre care credea că o va iubi până la adânci bătrâneţi a făcut publice fotografii deocheate în care Raluca apărea…dezbrăcată.

Citeşte şi Violatorii din Vaslui o duc rău în închisoare. Un prieten a dezvăluit ce le-au făcut ceilalţi deţinuţi

„Raluca nu s-a putut adapta ca vânzătoare în magazinul din sat. Oamenii o ştiau şi şuşoteau pe la colţuri. Cred că era o presiune prea mare pentru ea şi nu a putut face faţă. Poate e mai bine pentru ea să mai stea acasă, însă familia ei nu are o situaţie financiară foarte bună. Părinţii au plâns de supărare când au aflat că nici cu serviciul nu a reuşit să facă nimic”, a povestit o sursă din anturajul fetei. 

Sătenii au primit interdicţie de la părinţii Ralucăi

În urma scandalului extrem de mediatizat în care fiica lor a fost protagonistă, părinţii Ralucăi Munteanu au cerut ca nimeni din sat să nu mai vorbească despre fiica lor.

Citeşte şi MOMENTE de GROAZĂ în Timişoara. O femeie, RĂPITĂ şi VIOLATĂ de fostul soţ în ziua divorţului VIDEO

„Foarte mulţi din sat au primit interdicţie de la părinţii Ralucăi să nu mai vorbească nimeni absolut nimic despre ea. Înainte oamenii mai vorbeau cu presa, îşi dădeau cu părerea şi apăreau pe la televizor diverse chestii despre Raluca. Nu prea le-a convenit, iar sătenii au înţeles”, a adăugat sursa.