Este o adevărată EROINĂ. Motivul BIZAR pentru care o femeie i-a băgat un DEGET în FUND unui câine

O femeie din Australia şi-a salvat animalul de companie de la o moarte sigură după ce a recurs la un gest pe care mulţi îl conmsideră incredibil. Astfel, în momentul în care câinele ei a fost atacat de un alt câine, ea a recurs la un gest pe cât de drastic, pe atât de eficient.

22 sept. 2014, 15:32
Este o adevărată EROINĂ. Motivul BIZAR pentru care o femeie i-a băgat un DEGET în FUND unui câine

Ann Bendouli Ann, o australiancă de 54 de ani, şi-a salvat câinele după ce acesta a fost atacat de un alt patruped, mai mare, în timp ce se afla pe stradă. Astfel, femeia nu a mai stat pe gânduri şi-a i-a băgat un deget în fund patrupedului volent, potrivit Mirror.

Citeşte şi Cel mai tare video: Cum stă la baie un patruped

Astfel, posesoarea animalului spune că a citit acest lucru pe internet, doar că acolo scria că ar fi trebuit să aibă o brichetă pe care să o insereze în anusul patrupedului, lucru care îi sperie şi îi deranjează.

Am citit că trebuie să ridici coada câinelui şi să îi întroduci o brichetă în spate. Nu aveam una, aşa că am băgat degetele. A trebuit să fac ceva să îmi salvez câinele, era sfâşiat de viu„, a declarat Ann, fericită că a reuşit să îşi salveze micuţul animal de companie.

Citeşte şi Reacţia INCREDIBILĂ a unui câine care este lăsat SINGUR în MAŞINĂ VIDEO