FRANTA – ELVETIA 0-0 LIVE ONLINE VIDEO DOLCE SPORT

FRANTA ELVETIA LIVE ONLINE VIDEO DOLCE SPORT. FRANTA şi ELVETIA joacă, duminică, la Lille, meciul care poate decide câştigătoarea Grupei A de la EURO 2016. Partida FRANTA ELVETIA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT începe la ora 22:00. Meciul FRANTA - ELVETIA din Grupa A de la Euro 2016 este LIVE ONLINE VIDEO la DOLCE SPORT.

19 iun. 2016, 16:06
FRANTA – ELVETIA 0-0 LIVE ONLINE VIDEO DOLCE SPORT

FRANTA ELVETIA LIVE ONLINE VIDEO DOLCE SPORT. FRANTA este deja calificată, după ce a obţinut 6 puncte din duelurile cu Romînia şi cu Albania. ELVETIA are patru puncte şi doar în cazul unei înfrângeri la scor şi a jocului rezultatelor din celelalte grupe mai poate rata calificarea în optimile de finală. Partida  FRANTA – ELVETIA din Grupa A de la Euro 2016 se joacă, duminică, la Lille, de la ora 22:00, şi este LIVE ONLINE VIDEO la DOLCE SPORT.

FRANTA – ELVETIA este LIVE VIDEO ONLINE aici.

FRANTA ELVETIA LIVE ONLINE VIDEO DOLCE SPORT. Echipele de start:

Franţa: Lloris – Jallet, Rami, Koscielny, Evra – Cabaye, Sissoko, Pogba – Griezmann, Gignac, Coman

Elveţia: Sommer – Lichtsteiner, Schar, Djourou, Ricardo Rodriguez – Behrami, Dzemaili, Xhaka – Shaqiri, Embolo, Mehmedi

FRANTA ELVETIA LIVE ONLINE VIDEO DOLCE SPORT. Statistica duelurilor dintre cele două echipe este de partea „cocoşilor galici”. Din 37 de partide disputate pana acum, FRANTA a câştigat 16, ELVETIA s-a impus în 12, iar nouă meciuri s-au terminat la egalitate.

FRANTA ELVETIA LIVE ONLINE VIDEO DOLCE SPORT. Didier Deschamps, selecţionerul Franţei, se gândeşte să facă destul de multe schimbări, astfel încât să aibă cât mai proaspeţii jucătorii pentru duelurile din optimile de finală. „Aş putea să rotesc puţin. Toţi jucătorii sunt disponibili, dar trebuie să ne gândim şi la partidele viitoare. Trebuie să aleg o echipă astfel încât să nu avem emoţii în privinţa calificării de pe primul loc. Acesta e obiectivul nostru primordial”, a recunoscut selecţionerul la conferinţa de presă dinaintea partidei FRANBTA – ELVETIA,LIVE ONLINE VIDEO la DOLCE SPORT. Presa din Hexagon anticipează că Mangala, Digne, Cabaye, Sissoko şi Gignac, fotbalişti care au jucat puţin sau deloc până acum la Euro 2016, ar putea să evolueze din primul minut în meciul FRANTA ELVETIA LIVE ONLINE VIDEO DOLCE SPORT.

FRANTA ELVETIA LIVE ONLINE VIDEO DOLCE SPORT

FRANTA ELVETIA LIVE ONLINE VIDEO DOLCE SPORT. „Ne aşteptăm la un meci diferit faţă de primele partide! ELVETIA are foarte multe talente individuale şi ar trebui să fie un meci mult mai discractiv şi deschis. Mai avem un meci cu miză de jucat – trebuie să ne apărăm primul loc din grupă. Cel mai important e că toţi cei 23 de jucători din lot sunt implicaţi 100%. Antrenorul va alege pe cine consideră mai potrivit, normal că ne facem griji în legătură cu nivelul de prospeţime fizică. Dar principala noastră ţintă e să câştigăm meciul. Trebuie să ne ridicăm la aşteptările oamenilor.
E important să terminăm pe primul loc şi vom intra în meci cu gândul la victorie, ca de obicei. Vom încerca să dăm 100%”, a declaratcăpitanul gazdelor, Hugo Lloris, îănaintea meciului FRANTA ELVETIA LIVE ONLINE VIDEO DOLCE SPORT.

FRANTA ELVETIA LIVE ONLINE VIDEO DOLCE SPORT. Echipele probabile la meciul FRANTA ELVETIA LIVE ONLINE VIDEO DOLCE SPORT

FRANTA: Lloris – Sagna, Rami, Koscienly, Evra – Kante, Matuidi – Payet, Griezmann, Pogba – Giroud.

ELVETIA: Sommer – Lichtsteiner, Schar, Djourou, Rodriguez – Behrami, Xhaka – Shakiri, Dzemali, Mehmedi – Seferovic.

FRANTA ELVETIA LIVE ONLINE VIDEO DOLCE SPORT. Meciul FRANTA – ELVETIA din Grupa A de la EURO 2016 se joacă, duminică, 19 iunie, la Lille, şi va fi LIVE ONLINE VIDEO la DOLCE SPORT.