Horoscop: Câte femei iubesc bărbaţii în funcţie de zodie

De fiecare dată când ne îndrăgostim am crede că e pentru ultima dată. Doar că nu este aşa. Şi ajungem să mai iubim o data şi să fim convinşi că este dragstea vieţii. Doar că soarta e crudă şi ne contrazice din nou şi tot aşa.

RomaniaTV.net
15 dec. 2015, 10:54
Horoscop: Câte femei iubesc bărbaţii în funcţie de zodie

Daca ai cunoscut un barbat si vrei sa afli daca ai sa fii ultima lui iubire, atunci e suficient sa il intrebi cate partenere a avut. Pentu ca in continuare iti vom spune, in functie de zodia lui, de cate ori iubeste in viata.

Berbec: de trei ori

Bebecii iubesc putin, dar bine. Au parte de trei mari iubiri in viata: prima data se indragostesc din curiozitate, a doua oara din interes si a treia oara din suflet.

Taur: o singura data

Taurii nu se incurca de multe ori in mrejele dragostei. Ei sunt atat de conservatori incat iubesc cu adevarat doar o singura data in viata.

Citeşte şi  Horoscop. Top cele mai fidele zodii. Tu eşti sinceră cu iubitul tău?

Gemeni – de trei ori

Barbatul din zodiac Gemeni se indragosteste de multe ori in viata. De fapt, el iubeste sentimental in sine, insa dragostea adevarata apare doar de trei ori.

Raci – de doua ori

Barbatul din zodiac Rac nu isi iroseste sentimentele in van. El cand iubeste, se daruieste cu totul si ar face orice pentru persoana draga. Asa se face ca iubeste cel mult de doua ori.

Citeşte continuarea pe ele.ro