Horoscop: Cea mai potrivită nuanţă de ruj pentru ZODIA ta

Rujul este unul dintre cele mai iubite produse cosmetice, fiind nelipsit din portfardul oricărei femei - Iată ce nuanţă te avantajează în funcţie de semnul tău zodiacal!

RomaniaTV.net
02 feb. 2016, 11:48
Horoscop: Cea mai potrivită nuanţă de ruj pentru ZODIA ta

Berbec

Eşti născută să străluceşti şi îţi place să îi iei prin surprindere pe cei din jur cu alegerile făcute. Alegerea unui ruj roşu este o alegere previzibilă aşa că orientează-te către un ruj fucsia cu care vei face furori.

Taur

Nativii din această zodie au o doză zdravnă de senzualitate şi o atracţie puternică pentru tot ce este scump. Cel mai potrivit ruj pentru tine este cel burgundy.

Gemeni

Eşti semn de aer şi esenţa ta are tonuri reci de albastru. Aşadar, cel mai bine îţi stă cu roz şi albastru. Pentru că nu eşti suficient de îndrăzneaţă să porţi albastru, îţi recomand să mizezi pe un ruj într-o nuanţă puternică de roz.

Citeşte şi  Horoscop. Top cele mai profitoare zodii. Află în cine să nu ai încredere!

Rac

Pasionali, sensibili şi grijulii, Racilor li se potriveşte cel mai bine nuanţa romantismului: roşu. Aşadar, îţi trebuie un ruj roşu, însă unul mat, nu lucios.

Leu

Cele mai carismatice femei ale zodiacului, nativele din zodia Leu sunt sexy, jucauşe şi foarte conştiente de farmecul personal. Rujul corai este cel care te avantajează aşa cum nici un alt ruj nu o face.

Fecioară

Foarte sensibilă şi cu un simţ artistic aparte, Fecioara va fi pusă în valoare de un ruj în culoarea anului 2014 – orhidee radiantă. Tonurile de roz din această culoare reprezintă latura sensibilă a Fecioarei, în timp ce tonurile de albastru reprezintă forţa ce se află dincolo de aparenţe.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.