Horoscop: 4 zodii de femei evlavioase şi protejate divin

Credinţa se dobândeşte şi se educă, însă există persoane înclinate în mod natural spre latura spirituală a vieţii. Acestea vor trece întotdeauna mai uşor peste probleme şi vor fi mai optimiste, ştiind că sunt protejate de o forţă supranaturală.

RomaniaTV.net
29 apr. 2016, 08:17
Horoscop: 4 zodii de femei evlavioase şi protejate divin

Sagetator

Inclinata spre misticism, femeia Sagetator este o credincioasa prin definitie, chiar daca nu se bate cu pumnii in piept. Ea este genul de persoana care vrea sa stie sensul lucrurilor si nu se lasa pana nu il intelege. Iar Dumnezeu ii va lumina mereu calea astfel incat sa nu sovaie niciodata in credinta sa.

Odata ce a inteles, va avea cate o pilda pregatita pentru tot ceea ce se intampla in jurul sau astfel incat, prin puterea exemplului, sa-i aduca si pe cei din jurul sau pe calea cea dreapta. Este justitiara, dar si pacifista si se spune ca daca toata lumea ar fi nascuta in Sagetator n-ar mai fi existat razboaie.

Citeşte şi  Horoscop: 4 zodii de femei cu har dumnezeisc

Berbec

Cand vezi cat de energica si de agitata este ai putea crede ca femeia din zodia Berbec nu are niciodata ragaz de meditatie. Ea stie insa ca nu este singura si ca protectia divina este asupra ei si din acest motiv se increde ca totul va iesi asa cum trebuie. Merge pe principiul ca nu trebuie sa stie stanga ce face dreapta, de aceea nici nu lasa sa se vada credinta sa. E genul de persoana care isi traieste viata la maxim, apoi ia calea manastirii.

Citeşte continuarea pe ele.ro