Horoscop chinezesc pentru anul Câinelui: Un an al paşilor mărunţi, nu vă aşteptaţi la câştiguri mari

Una dintre principalele tendințe în anul chinezesc al Câinelui (16 februarie 2018 - 4 februarie 2019) este preocuparea pentru apărare, securitate și ordine publică. Ne putem aștepta ca numeroase țări să își întărească sistemele de apărare și de securitate, să își protejeze granițele și să ia măsuri ferme pentru a combate pericolul terorismului.

15 feb. 2018, 13:58
Horoscop chinezesc pentru anul Câinelui: Un an al paşilor mărunţi, nu vă aşteptaţi la câştiguri mari

Este posibil să se organizeze întruniri internaționale la nivel înalt, în cadrul cărora să se discute chestiuni de securitate globală și să se ia decizii privind o cooperare mai intensă.

Citeşte şi Singura femeie din zodiac care poate fura inima oricui. Este cea mai apreciată şi iubită din zodiac

Este de așteptat să se constate o intensificare a mișcărilor și curentelor naționaliste și etnice, mergând chiar până la revendicarea unor teritorii (1994: Ruanda; 1982: Argentina / insulele Falkland; 2006: independența Muntenegrului). Astfel de situații vor obliga autoritățile să acționeze cu fermitate pentru a restabili ordinea și dreptul de proprietate – întrucât Câinele este un apărător al teritoriilor și al proprietăților în egală măsură.

În plan politic, anul Câinelui favorizează în general mișcările de stânga, ceea ce înseamnă că în unele țări s-ar putea constata că socialismul câștigă în popularitate. Este posibil să asistăm chiar la modificarea constituțiilor unor țări.

Este un an important și pentru chestiunile legate de mediu și de ecologie. Sunt posibile fenomene climatice extreme (chiar și dezastre naturale) care vor conduce la o preocupare sporită pentru protecția mediului și conservarea resurselor naturale.

Citeşte şi Eroinele zodiacului. Cele 3 femei care salvează bărbaţii de la nefericire

În plan economic, anul Câinelui aduce de obicei o creștere lentă, dar sigură, însoțită de scăderea ratei șomajului sau, cel puțin, o stopare a creșterii șomajului. Este, însă, un an al prudenței și al pașilor mărunți, fiindcă acțiunile hazardate și speculațiile riscă să conducă la dezastre economice.

În plan personal, o tendință importantă în anul Câinelui este de a aprecia mai mult bunurile materiale pe care le-am acumulat și de a nu ne dori să obținem mai mult cu orice preț. În schimb, apare tendința de a acorda mai multă atenție familiei și de a petrece mai mult timp împreună cu cei dragi. Este și un an deosebit de favorabil căsătoriilor.

Mulți dintre noi ne vom revizui concepțiile despre valorile materiale și spirituale și vom tinde către un stil de viață mai tihnit, mai armonios.

Totuși, anul Câinelui nu este un an al relaxării, ci necesită muncă și perseverență.