Horoscop iulie 2016. Cum stai cu sănătatea în luna lui Cuptor

Horoscop iulie 2016: Descoperă cum stai cu sănătatea în luna iulie şi vezi cum poţi să te fereşti de eventualele probleme.

30 iun. 2016, 19:48
Horoscop iulie 2016. Cum stai cu sănătatea în luna lui Cuptor

RAC

Dacă te ştii cu probleme de sănătate, luna aceasta este perfectă pentru a te ocupa mai atent de ele. Toate investigaţiile medicale pe care le vei face în această perioadă te vor ajuta să găseşti tratamentul perfect. Este foarte important să te hidratezi cât ai nevoie şi să te fereşti de soarele arzător!

LEU

Nu vei avea prea multă energie în această lună, de aceea ai nevoie de o pauză cât mai repede posibil. Mergi într-o vacanţă măcar o săptămână şi ai grijă să te deconectezi de la tot ce înseamnă stres cotidian. Alături de persoanele dragi organizează o excursie pe care nu o vei uita prea curând, ai nevoie să îţi reîncarci bateriile!

FECIOARĂ

Începi să nu mai dai randament şi oboseala îşi va spune cuvântul în cel mai scurt timp. E momentul să asculţi de sfaturile celor din jur şi să nu te mai extenuezi. Munca continuă pe care o faci te-a secat de energie şi poţi întâmpina probleme de sănătate din cauza stresului, a lipsei de somn şi chiar a meselor neregulate. 

BALANŢĂ

Trebuie să fii mai atentă la situaţia ta medicală în această lună, mai ales dacă suferi de anumite afecţiuni.Este foarte important să urmezi tratamentul pe care medicii ţi-l dau şi să nu te abaţi de la programul pe care ţi-l impun. Situaţia ta este delicată, de aceea astrele îţi recomandă multă prudenţă. 

SCORPION

Căldura de afară te va afecta în mod negativ în această lună, mai ales dacă te confrunţi deja cu probleme de sănătate. Protejează-te de soarele arzător şi încearcă să nu te expui prea mult. Ritmul agitat cu care îţi trăieşti viaţa îşi va pune amprenta asupra organismului tău cât mai curând posibil. 

Mai multe, pe eva.ro