INCENDIU COLECTIV. Gestul EMOŢIONANT al unui bărbat din Gorj, la 40 de zile de la tragedie VIDEO

INCENDIU COLECTIV. Un bărbat a venit tocmai din Gorj ca să aprindă lumânări în faţa clubului Colectiv, la 40 de zile de la tragedie. A compus şi o poezie pentru ei, pe care a scris-o pe un banner imens, informează România TV.

08 dec. 2015, 12:07
INCENDIU COLECTIV. Gestul EMOŢIONANT al unui bărbat din Gorj, la 40 de zile de la tragedie VIDEO

INCENDIU COLECTIV. David Ghiţă este un afacerist din Târgu Cărbuneşti. A fost atât de impresionat de tragedia din Colectiv, încât a simţit că trebuie să facă ceva pentru memoria celor 60 de tineri morţi, dar şi pentru cei care au rămas în urma lor.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. 24 de răniţi mai sunt internaţi în spitalele din Bucureşti, trei sunt în stare critică

O să-i numesc îngeri pentru că sunt nişte copii nevinovaţi care s-au aflat într-un loc nepotrivit. Puteam să fim noi. Prin poezia pe care am făcut-o sper să mai alin din suferinţele părinţilor, rudelor sau prietenilor„, a spus bărbatul.

Omul şi-a dorit mult să ajungă în Bucureşti ca să aprindă o lumânare în faţa clubului morţii. A reuşit să vină tocmai când s-au împlinit 40 de zile de la tragedie. Ca să marcheze momentul, a adus şi poezia cu el. A scris-o pe un banner uriaş pe care l-a pus în faţa clubului, apoi a aprins peste 150 de lumânări.

Citeşte şi Noi imagini din CLUBUL COLECTIV: „Pozele sunt needitate. Sunt urcate aşa cum au fost făcute”