Irina Rimes, cerută de soţie: „Da, i-am răspuns că da!”

Deși este de puțină vreme pe piața muzicală din România, Irina Rimes a reușit să adune extrem de mulți admiratori și să fie în topul preferințelor muzicale ale multor români. Ceva mai îndrăzneți, unii dintre ei i-au făcut și ceva propuneri curajoase. Astfel Irina Rimes a fost cerută de soție nu o dată, ci de două ori.

04 nov. 2017, 14:36
Irina Rimes, cerută de soţie: „Da, i-am răspuns că da!”

Irina Rimes a pornit un turneu de promovare a celui mai recent album, urmând să ajungă în cât mai multe orașe din țară. Pe lângă concertul propriu zis, înainte de show, artista stă de vorbă cu fanii, într-un soi de interviu. Irina ne-a declarat că a decis să socializeze cât mai mult cu publicul pentru că vrea astfel să-i mulțumească pentru tot suportul.

„Au fost foarte multe concerte în care am rămas să fac poze până la ultimul, ultimul fan, până la ultimul autograf. S-a întâmplat de multe ori asta. S-a întâmplat chiar să stau și în ploaie. Mi se pare că dacă oamenii au răbdat ploaia și vântul să vină să mă asculte, pot să rabd și eu ploaie și vânt să stau cu ei să le dau autografe și să fac poze pentru că doar așa pot să le mulțumesc pentru prezența lor. Acum, fanii au o posibilitate mai mare să mă cunoască pentru că înaintea concertului se realizează un interviu în care vorbesc direct cu ei, un live de pe scenă. Este interesant”, a declarat Irina, completând că a primit chiar și cereri în căsătorie de la admiratorii ei.

„Nu primesc cereri chiar la fiecare live. Am primit doar două cereri în căsătorie până acum. La una dintre ele am răspuns cu da. A fost foarte politicos și drăguț și tact. Mi-a zis că a rămas suprins că i-am răspuns și că nu se aștepta să răspund atât de curajos și că mă apreciază mult. Mă bucur că am fani care sunt foarte educați”, povesteşte Irina Rimes.

Între timp, admiratorii brunetei și-au dat seama că Irina este focusată doar pe cariera muzicală, așa că au început să-i trimită versuri, cu speranța că le va folosi cândva în cântecele ei. „Primesc ursuleți de pluș, brățări, desene, scrisori, dar eu de cele mai multe ori primesc versuri. Încă nu le-am folosit în piesele mele, dar asta pentru că nu am avut timp, dar le-am promis că într-o zi o să fac o selecție și o să văd ce pot să folosesc de acolo”, a mai spus Rimes.

sursa: libertatea.ro