Leonard Doroftei, declaraţie SURPRIZĂ despre Lucian Bute

Leonard Doroftei este gata să facă pace cu Lucian Bute si sustine ca se bucura pentru revenirea lui Mister KO in ring. Doroftei este convins că Bute va castiga meciul cu argentinianul Roberto Bolonti.

01 oct. 2014, 09:42
Leonard Doroftei, declaraţie SURPRIZĂ despre Lucian Bute

„Ma bucur din suflet ca Lucian va lupta din nou. Este foarte important pentru boxul romanesc. Bute s-a schimbat in bine. L-am vazut la cateva antrenamente cum se misca. Un stangaci ca el, cu alonja, jocul de picioare si combinatiile sale, nu poate fi invins de un sportiv ca Bolonti. Faptul ca va lupta la Montreal, unde se simte cel mai bine, este un alt avantaj pentru el.

Sunt foarte increzator, iar Lucian cu siguranta nu ne va dezamagi. Nu cred insa ca Bute poate pierde acest meci. O sa vedeti in decembrie de ce am cerut mereu mai mult de la el. O sa fie cu siguranta o confruntare echilibrata, avand in vedere palmaresul celor doi, dar victoria nu poate fi decat a lui Lucian”, a declarat Leonard Doroftei pentru Ring.

Leonard Doroftei si Lucian Bute au fost certati cativa ani. Doroftei a criticat tactica lui Bute de a boxa doar cu adversari facili. Bute a replicat spunand ca Doroftei este invidios pe succesul sau.

Lucian Bute va reveni in ring pe 6 decembrie, atunci cand va lupta impotriva argentinianului Roberto Bolonti, la Bell Centre din Montreal.