Marian Ursea, fiul „adoptiv” al lui Gigi Becali, primele declaraţii

Marian Ursea ii este profund recunoscator lui Gigi Becali, baiatul sustine ca fara ajutorul latifundiarului din Pipera nu ar fi avut o meserie si o casa.

09 aug. 2017, 19:05
Marian Ursea, fiul „adoptiv” al lui Gigi Becali, primele declaraţii
Gigi Becali a fost impresionat de povestea de viata a lui Marian, care a ramas singur pe lume dupa ce tatal lui s-a spanzurat, mama l-a abandonat si bunica lui a murit.
Latifundiarul s-a oferit sa il ajute, iar acum tanarul sta in casa pe care i-a dat-o el. Marian avea numai 10 ani cand a primit ajutorul nesperat de la Becali, iar acum se bucura ca a ajuns la liceu si ca are o meserie.

„Cu ajutorul dansului am ajuns la liceu si o sa am o meserie. A fost tot timpul langa mine, ma gandesc mereu la el, ii multumesc din suflet pentru ajutor”, a declarat Marian Ursea, pentru bzi.ro.

Pentru ca acum a ramas singur pe lume dupa ce bunica de 86 de ani a murit, lui Marian i-a mai ramas alaturi doar bona platita de Becali.

„Am fost alaturi de el impreuna cu parintele din Breaza si cu ajutorul domnului Becali a depasit incet, incet acel moment. Avem emotii in prima zi de scoala, dar speram ca pe viitor totul sa fie bine pentru el”, a declarat femeia care are grija de copil, Nicoleta Lungu, pentru Wowbiz.