N-ai să crezi ce SPORT de performanţă face câştigătorul trofeului VOCEA ROMÂNIEI

VOCEA ROMÂNIEI. Tiberiu Albu a câştigat sezonul 4 al emisiunii Vocea României. In varsta de 22 de ani, Tiberiu este student la Facultatea de Sport si un mare fan al muzicii rock.

21 dec. 2014, 11:54
N-ai să crezi ce SPORT de performanţă face câştigătorul trofeului VOCEA ROMÂNIEI

Rockerul de la „Vocea României”, Tiberiu Albu, şi-a pierdut de tot cuvintele vineri seara, când a fost desemnat marele câştigător al trofeului şi al premiului de 100.000 €. Nu i-a venit să creadă şi, copleşit de emoţie, i-au dat lacrimile.

„Sunt fericit. Vă mulţumesc. Nu ştiu ce altceva să mai spun”, a declarat Tiberiu.

VEZI ŞI TIBERIU ALBU, câştigătorul VOCEA ROMANIEI 2014, primul anunţ pe Facebook

„Anul acesta, «Vocea României» va fi rock”, spunea Tudor Chirilă la începutul show-ului de la Pro Tv. Şi a avut dreptate.

Chiar dacă mai toţi rockerii l-au ales pe Smiley ca antrenor, inclusiv Tiberiu Albu, în primă fază, Chirilă l-a salvat când a avut ocazia şi a mizat pe el până la capăt. Alegerea s-a dovedit a fi inspirată pentru că tânărul de 22 de ani, student la Facultatea de Sport din Timişoara, a obţinut trofeul.

„A fost un moment în care credeam că visez. Încă încerc să conştientizez ce s-a întâmplat. Până acum, sincer, nu m-am gândit la câştig, am evitat asta şi m-am concentrat pe momentul muzical”, a spus Tibi.

Primele planuri cu cei 100.000 de euro câştigaţi – un mic studio acasă şi o chitară mai bună.

„De acum o să-mi concentrez toată atenţia asupra compoziţiilor. Voi afla dacă pot să trăiesc din muzică toată viaţa de acum încolo. Până atunci, voi încerca să mă odihnesc puţin şi să mă bucur de Sărbători. Îmi va lua puţin să diger faptul că am câştigat acest concurs”, a mai declarat castigatorul, potrivit click.ro.

Tânărul este student la Facultatea de Sport din Timişoara şi de 12 ani face karate.