OFERTA. Dormitoare „Disney” complete, personalizate dupa preferintele copilului tau, sub 2.000 de lei

Moda peretilor pictati cu personaje din desenele animate incepe sa iasa din actualitate, fiind inlocuita cu mobila personalizata, mult mai usor de intretinut si pastrat.

RomaniaTV.net
29 sept. 2016, 16:04
OFERTA. Dormitoare „Disney” complete, personalizate dupa preferintele copilului tau, sub 2.000 de lei

Pentru a veni in intampinarea parintilor care doresc un spatiu vesel si colorat pentru cei mici, fara a fi nevoie de o echipa talentata de zugravi si pictori,Cloe.ro, unic furnizor de mobilier personalizat cu imaginile preferate din desenele animate, pune la dispozitia clientilor sai o gama vasta de piese de mobilier pentru copii.

Poze Dulap 4 Usi + Pat Doua Persoane + Noptiera + Birou Mickey Mouse

Dormitoare Disney

Daca v-ati hotarat sa amenajati de la zero camera copilului, cele mai amuzante piese de mobilier pentru copii o gasiti pe www.cloe.ro, la sectiunea „Dormitoare complete„. Avantajul consta in faptul ca veti  putea alege personajul preferat din desenele animate care sa fie imprimat pe mobilier, in functie de dorintele copilului vostru.

Daca, in schimb, vreti doar sa inlocuiti sau sa adaugati o piesa de mobilier, puteti alege din modelele vesele de noptiere, paturi sau birouri Disney pe care, de asemenea, le veti personaliza dupa preferinte.

De exemplu, pe Cloe.ro va asteapta aceste modele de birouri Disney, pe care se pot imprima personaje recum „Batman”, „Spider Man”, „Alba ca Zapada”, „Minney” sau „Mikey Mouse”. Lista intreaga de preturi pentru birouri Disney o gasiti aici.

Poze Birou Pentru Copii cu Usa Spider Man

Dulapuri Disney cu 2, 3 sau 4 usi

Asortat cu modelele de birouri Disney, acest dulap poate intregi atmosfera de poveste din camera copilului. Aveti optiunea de a alege dintr-o gama variata dedulapuri Disney cu 2 usi, sau mai spatioase, cu 3 sau chiar 4 usi. Lista completa de modele si preturi pentru dulapuri Disney poate fi gasita aici.

Noptiere Disneypaturi Disney si comode Disney

Cu siguranta, cel mic va fi innebunit dupa sertarele unei comode Disney imprimate cu personajul preferat din desenele animate, iar asta ar putea sa va ajute atunci cand il veti invata sa-si puna lucrurile la locul lor. Va puteti inspira din modelele comercializate de magazinul online www.cloe.ro, aici.

La set cu superbele comode Disney, gasiti si modelele de paturi Disney pentru o persoana sau cu doua locuri si noptierele Disney

Poze Noptiera Pentru Copii cu Doua Sertare Minnie Mouse

noptiere Disney- model Minnie Mouse

Poze Pat Pentru Copii o Persoana Star Wars

Paturi Disney de o persoana-model Star Wars

Vizitati magazinul online www.cloe.ro pentru oferta completa de mobilier Disney pentru copii. Indiferent de personajul de desene ales pentru imprimare, comanda va fi livrata in cel mai scurt timp!