Reacţia unei SOŢII după ce a fost ÎNŞELATĂ de 18 ori: De şase ori a făcut-o cu cele mai bune prietene FOTO

O femeie de 36 de ani din Marea Britanie şi-a iertat soţul infidel, cu toate că acesta a înşelat-o de nu mai puţin de 18 ori în timpul unei căsnicii care a durat 5 ani. Mai mult, şase dintre amante erau bune prietene ale femeii.

23 apr. 2014, 17:27

Adele Theron, o femeie de 36 de ani din Marea Britanie, spune că şi-a iertat soţul şi se află în bune relaţii cu acesta, chiar dacă bărbatul, un muzician de 40 de ani, a înşelat-o de 18 ori în doar cinci ani de căsnicie, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Răzbunarea unei FEMEI înşelate de SOŢ. Gestul prin care un oraş întreg a aflat de fapta bărbatului FOTO

Cu toate că a divorţat de soţul ei, imediat ce a aflat gesturile sale necuviincioase, tânăra recunoaşte că încă este prietenă cu amicele sale care au călcat strâmb alături de partenerul său de viaţă. Astfel, chiar dacă femeia recunoaşte că a avut suspiciuni de-a lungul întregii căsnicii, acestea nu au fost confirmate până în momentul în care Bruce, fostul soţ, a decis să îi spună adevărul.

Spre surprinderea Adelei, bărbatul i-a scris pe o hârtie o listă cu 18 nume de femei, lovitura fiind cu atât mai puternică cât ea a descoperit că şase dintre femei îi erau prietene bune. După divorţ, ea a reuşit să îşi ierte soţul mai ales că au trecut cinci ani de atunci, treacând peste toate sentimentele negative. Mai mult, ea plănuieşte să se căsătorească în cursul acestui an.

Citeşte şi Cum să te răzbuni după ce te-a înşelat, ca să-ţi treacă repede

Nu sunt preşul nimănui. Sunt o femeie educată, puternică. Ştiu că multă lume consideră că e bizar că l-am iertat, dar asta am făcut, complet. Şi i-am iertat şi amantele, pentru că era singurul fel în care puteam merge mai departe şi puteam fi fericită„, a explicat Theron.