Şerban Huidu, declaraţii neaşteptate despre Mihai Găinuşă

Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă au îngropat securea războiului.

07 iul. 2014, 14:59
Şerban Huidu, declaraţii neaşteptate despre Mihai Găinuşă

Şerban Huidu a revenit la sentimente mai bune faţă de „fugarii” de la Cronica Cârcotaşilor. „Zile acestea am aflat ce se intampla exact! Misu Gainusa, Dezbracatu si Mistretu vor cladi o noua echipa in cadrul Primatv, care va produce o emisiune mult mai apropiata de viziunea lor asupra unui show de televiziune!

Nu pot decat sa le tin pumnii, sa arate ce am invatat impreuna in acesti ani si nu e nici o urma de ironie cand spun asta. Voi fi primul telespectator al noului produs si voi avea emotii asa cum vor avea si ei!

In ceea ce priveste cronica se contureaza deja primele actiuni dupa socul de saptamna trecuta! Emisiunea se va orienta si catre un public mai tanar,va incerca sa scape de unele clisee si de manierism! Daca vom reusi voi decideti! Vacanta frumoasa si bucurati-va de soare!”, a scris Huidu luni pe blog.

Lovitură sub centură pentru ŞERBAN HUIDU? Vezi ce pregătesc Mişu Găinuşă, Dezbracatu şi Mistreţu

Mihai Găinuşă a anunţat că pleacă de la emisiunea Cronica Cârcotaşilor, după 14 ani. Găinuşă a lăsat de înţeles că pleacă din cauza lui Şerban Huidu, producătorul şi cel care deţine brandul Cronica Cârcotaşilor. Pe lngă Mişu Găinuşă a părăsit echipa şi Dezbrăcatu.

Replica lui Şerban Huidu a venit tot pe Facebook. „Am trait ieri si azi unele dintre cele mai amare zile ale vietii mele! Mihai Gainusa si Dezbracatu’ au ales in fata tuturor colegilor sa paraseasca echipa Cronicii in care citez: „nu se mai regaseau”! Probabil vor urma si altii sau nu…

Raman anii de munca, ideea si o emisiune care incearca sa mearga mai departe! Daca va reusi voi decideti!

Le multumesc in numele tuturor colegilor (nu putini si nu atat de vizuali) pentru ce au facut si pentru anii frumosi petrecuti impreuna si le urez succes!„, a scris Şerban Huidu, care a postat şi o fotografie din vremurile de început ale Cronicii Cârcotaşilor.