Soţul artistei CELINE DION a rămas fără LIMBĂ. Medicii i-au pus proteză

Rene Angrlil, soţul şi fostul manager al cântăreţei canadiene Celine Dion, a suferit, în decembrie 2013, o intervenţie chirugicală prin care i-a fost amputată parţial limba. Cu o lună înainte, fusese operat de cancer la gât.

RomaniaTV.net
06 sept. 2014, 09:09
Soţul artistei CELINE DION a rămas fără LIMBĂ. Medicii i-au pus proteză

Soţul artistei, în vârstă de 72 de ani, a primit o proteză în locul porţiunii de limbă amputată.Probleme sale medicale sunt mai vechi, el luptându-se cu un cancer la gât, fiind nevoit să se opereze şi să facă tratament chimioterapeutic.

Presa a anunţat însă şi vestea cea bună: „Operaţia a reuşit şi recuperarea lui Rene este perfectă”, a scris un tabloid american, citându-l pe unul dintre asociaţii muzicianului.

Citeşte şi Celine Dion şi-a anulat toate concertele. Soţul ei suferă de cancer

Nici Celine nu se simte foarte bine, ea anunţând în august că îşi anulează toate concertele pe care trebuia să le susţină în perioada următoare în cadrul turneului din Asia. Ea suferă de o inflamare a gâtului şi a spus că  ia o pauză „de la toate activităţile profesionale” pentru a se dedica familiei şi în special soţului său. El a fost managerul cântăreţei timp de 30 de ani, iar din iunie, în locul lui a venit „vechiului său prieten”, Aldo Giampaolo, pe care muzicianul l-a rugat să se ocupe îm continuare de cariera Celinei.

Citeşte şi Celine Dion: Nadia Comăneci mi-a schimbat viaţa

Celine Dion şi Rene Angelil s-au căsătorit în 1994 şi au împreună trei copii: Rene-Charles, de 13 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, de 4 ani.