Teodora Becali, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Fiica lui Gigi Becali, Teodora Becali, are dosar penal pentru vătămare din culpă, după ce a lovit cu maşina o persoană care traversa neregulamentar, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
17 mart. 2014, 07:59

Fiica cea mare a lui Gigi Becali are dosar penal. Poliţia rutieră din Bucureşti o cercetează pe Teodora Becali după ce aceasta a lovit un pieton cu maşina pe care o conducea. Pietonul traversa neregulamentar şi era în stare de ebrietate. Accidentul s-a produs pe bulevardul Dimitrie Pompeiu din Capitală.

Accidentul a avut loc în luna ianuarie. Anchetatorii așteaptă certificatul de la IML pentru a afla de câte zile de spitalizare a avut nevoie victima.

„Evenimentul rutier a avut loc pe 23 ianuarie. O tânară de 19 ani a accidentat un bărbat 37 de ani care a traversat prin loc nepermis. În urma accidentarii, bărbatul a fost rănit uşor şi a primit îngrijiri la faţa locului. La brigada rutieră este deschis un dosar de vătămare corporală. Aşteptăm de la IML numărul zilelor de spitalizare”, a declarat pentru România TV Andrei Codău, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Bucureşti.