TRAGEDIE la malul mării. Un bărbat s-a înecat la Neptun

Un bărbat s-a înecat, vineri, la Neptun, în urmă cu puţin timp. Martorii au sunat rapid la 112, iar o echipă de medici încearcă să-l resusciteze chiar pe plajă. Din păcate, manevrele efectuate pentru a-l readuce la viaţă nu au avut niciun rezultat, iar bărbatul a fost declarat mort.

RomaniaTV.net
24 iul. 2015, 09:00
TRAGEDIE la malul mării. Un bărbat s-a înecat la Neptun

Un bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani, din Covasna, s-a înecat la Neptun, el fiind adus la mal de alţi turişti.

Martorii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au ajuns în scurt timp un echipaj medical al Ambulanței. De asemenea, un echipaj SMURD se îndreaptă către plaja din Neptun. Bărbatul a fost resuscitat, însă manevrele au eşuat, iar medicii l-au declarat mort. Din primele informaţii, turistul ar fi făcut stop cardio-respirator din cauza şocului termic suferit când a intrat în apă mării, a cărei temperatură este scăzută în comparaţie cu cea a aerului.

Astfel de tragedii s-ar mai putea repeta, întrucât pe plajele din mai multe staţiuni nu sunt prezenţi salvamari, potrivit România TV. În Venus, Saturn şi Jupiter, staţiuni care ţin de oraşul Mangalia, autorităţile nu au încheiat până acum contracte cu salvatorii, iar plajele nu sunt supravegheate deloc, deşi în ultimele zile s-au înecat şapte oameni.