UCRAINA-IRLANDA DE NORD LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016: 0-2

Ucraina a pierdut surprinzător meciul împotriva Irlandei de Nord, scor 2-0.

16 iun. 2016, 10:49
UCRAINA-IRLANDA DE NORD LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016: 0-2

UCRAINA-IRLANDA DE NORD 0-2

În următorul joc va întâlni Polonia, în timp ce Irlanda de Nord dă peste Germania.

Min. 49, 0-1, Gareth McAuley deschide scorul pentru Irlanda de Nord.

Meciul Ucraina – Irlanda de Nord a fost întrerupt joi, timp de câteva minute, din cauza grindinei.

UCRAINA-IRLANDA DE NORD LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016


Echipe probabile:

Ucraina (4-2-3-1): Pyatov – Fedetskiy, Khacheridi, Rakitskiy, Şevchuk – Sidorciuc, Stepanenko – Yarmolenko, Kovalenko, Konoplyanka – Zozulya. Antrenor: Mikhail Fomenko

Irlanda de Nord (3-5-1-1): McGovern – Cathcart, McAuley, Evans – McLaughlin, McNair, Baird, Norwood, Ferguson – Davis – Lafferty. Antrenor: Michael O’Neill

Toată lumea înţelege că nu avem drept la eroare. În cazul unui rezultat negativ şansele noastre la calificare vor fi mici. Trebuie să luăm cât mai multe puncte în cele două meciuri rămase. Partida cu Irlanda de Nord este una foarte importantă”, a spus atacantul Ucrainei, Evhen Selezniov.  

”Suntem conştienţi că trebuie să obţinem un rezultat bun. Victoria ne va da încredere în ajunul ultimului meci din grupă. Va fi bine pentru noi, jucători şi fani, să păstrăm șanse de calificare și să avem pentru ce lupta în ultima etapă”, a relatat fundaşul Irlandei de Nord, Jonny Evans.

Tot mâine joacă între ele și Germania cu Polonia, care conduc clasamentul grupeu cu câte 3 puncte.

UCRAINA-IRLANDA DE NORD LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016. Jucătorii echipei Irlandei de Nord vor purta banderole negre la meciul cu Ucraina, de joi, de la Lyon, în semn de omagiu pentru un fan decedat luni, la Nisa, informează L’Equipe. 

„Irlanda de Nord va purta banderole negre, în memoria lui Darren Rodgers, care s-a stins tragic la Nisa”, a anunţat site-ul federaţiei de la Belfast, potrivit News.ro.

Darren Rodgers a decedat în noaptea de duminică spre luni, după ce a căzut în gol de la 8 metri de pe faleza plajei din Nisa într-o porţiune stâncoasă.

Conform primelor estimări ale poliţiei a fost vorba de un accident, fanul nord-irlandez fiind în stare de ebrietate.

Reprezentativa Irlandei de Nord a fost învinsă, duminică, la Nisa, cu scorul de 1-0, de selecţionata Poloniei, în partida de debut din Grupa C a Euro-2016.

UCRAINA-IRLANDA DE NORD LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016. Ucraina evoluează joi, de la ora 19:00 împotriva Irlandei de Nord. E meciul în care se întîlnesc două echipe care au pierdut în prima etapă şi speră să obţină victoria.

UCRAINA-IRLANDA DE NORD LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016.  Chiar dacă a pierdut cu Germania în prima etapă, Ucraina a lăsat o impresie bună şi arată că are forţa să se califice din această grupă.

UCRAINA-IRLANDA DE NORD LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016.  Nord-irlandezii au evoluat modest cu Polonia, într-un meci în care s-au mulţumit cu puţin şi nu au obţinut nimic pînă la urmă. Britanicii au avut foarte puţine ocazii şi au fost incapabili să atace, chiar şi la 0-1.

UCRAINA-IRLANDA DE NORD LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016.  Ucraina e favorită în această confruntare, iar Irlanda de Nord trebuie să îşi ridice nivelul jocului dacă vor să plece cu ceva de la acest turneu final. 

UCRAINA-IRLANDA DE NORD LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016.  * Ucraina a pierdut un singur meci din ultimele 8 disputate

UCRAINA-IRLANDA DE NORD LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016.  * Irlanda de Nord nu a mai pierdut două meciuri la rînd din anul 2014

UCRAINA-IRLANDA DE NORD LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016.  * În cele 4 meciuri directe, Ucraina a obţinut două victorii şi două egaluri

UCRAINA-IRLANDA DE NORD LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016. Ultimele 3 meciuri:

Ucraina:

29.05.2016 România – Ucraina 3-4

03.06.2016 Albania – Ucraina 1-3

12.06.2016 Germania – Ucraina 2-0

Irlanda de Nord:

27.05.2016 Irlanda de Nord – Belarus 3-0

04.06.2016 Slovacia – Irlanda de Nord 0-0

12.06.2016 Irlanda de Nord – Polonia 0-1