Un elev de 18 ani de la un liceu din Alexandria a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de tatăl unui coleg

Doi elevi ai Liceului Tehnologic nr. 1 din Alexandria au ajuns, miercuri după-amiază, la spital pentru îngrijiri medicale, în urma unui conflict în curtea şcolii. Unul dintre elevi, în vârstă de 18 ani, a fost înjunghiat cu un cuţit. Poliţia suspectează că elevul înjunghiat a fost agresat de tatăl celuilalt copil. 

RomaniaTV.net
15 nov. 2017, 13:31
Un elev de 18 ani de la un liceu din Alexandria a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de tatăl unui coleg

Incidentul a avut loc miercuri după-amiază, în jurul orei 14,30, pe terenul de sport al Liceului Tehnologic nr. 1 din Alexandria. Potrivit reprezentanților Poliției, un elev de 18 ani a fost înjunghiat de tatăl unui alte elev în vârstă de 14 ani cu care avusese anterior un schimb de replici și o altercație.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, elevul în vârstă de 14 ani şi-a chemat rudele în ajutor, iar în curtea şcolii au ajuns tatăl său şi un prieten al acestuia.

„Aceştia au exercitat acte de violenţă asupra elevului de 18 ani. În urma conflictului, ambii elevi au fost transportaţi la spital. Cel în vârstă de 18 ani are traumatism cranio-cerebral minor, o plagă la braţul drept, iar celălalt are un traumatism cranio-facial, o plagă punctiformă. Totul s-a întâmplat în curtea Liceului Tehnologic Nr.1 Alexandria”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman.

Cei doi băieţi răniţi au fost duşi la spital şi sunt în afara oricărui pericol. „Doi elevi ai Liceului Tehnologic nr. 1 din Alexandria au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unei altercaţii la unitatea de învăţământ la care învaţă. Am fost solicitaţi pentru un copil agresat. Când a ajuns la faţa locului ambulanţa a constatat că este vorba de doi copii, unul înjunghiat în braţ cu un cuţit. Este o plagă mică. Solicitarea a fost făcută de unul din profesori. Au fost aduşi la spitalul din Alexandria stabili”, a declarat directorul SAJ Teleorman, Cristian Popescu.

Informația a fost confimată și de conducerea unității de învățământ la care sunt înscriși cei doi copii.

„Cel mic a vrut să lovească, cel mare s-a apărat și a lovit el. Cel mic a sunat la tatăl lui. El spunea mereu că tatăl lui e cineva. A venit tatăl lui cu încă doi adulți. L-au fugărit pe copilul ăsta, l-au tăiat. Am chemat repede poliția, jandarmii”, a declarat directorul liceului, Iuliana Strancu.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.