VREMEA IN BUCURESTI: Caniculă accentuată şi furtuni puternice

PROGNOZA METEO, VREMEA IN BUCURESTI. Meteorologii prognozează insă continuare o instabilitate atmosferică accentuată, îndeosebi în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte, unde norii cu mare dezvoltare acoperă temporar cerul şi local lasă averse însoţite de fulgere, tunete şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

07 aug. 2014, 14:11
VREMEA IN BUCURESTI: Caniculă accentuată şi furtuni puternice

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri e o zi de vară autentică. Soarele e mai darnic în prima parte a zilei, dar treptat, spre seară, norii se adună şi cresc şansele pentru ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. După-amiaza căldura e mai greu de suportat, maximele vor fi în jur de 33 grade.

COD PORTOCALIU şi GALBEN de INUNDAŢII. Harta zonelor vizate

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă va fi încă o zi călduroasă, nu mai bună de petrecut la piscină sau în parc. Cel puţin în prima parte a zilei soarele e însoţit de nori puţini, apoi norii prind curaj, acoperă cerul câteva ore şi sunt condiţii pentru ploi de scurtă durată şi intensificări ale vântului. Termometrele vor arăta la umbră până la 32, 33 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică, caldă şi frumoasă se anunţă vremea, aşa că profitaţi şi faceţi-vă planuri cum să scăpaţi de căldura dintre betoane şi asfalt. Pe cer fac drum nori puţini iar vântul nu prea reuşeşte să răcorească atmosfera, mai ales după-amiază când termomerele arată în jur de 32 grade.