Anamaria Prodan s-a fotografiat cu zeci de „cărămizi” de bani. „Am obosit că am numărat toată noaptea şi mai vine un camion acum!” VIDEO

Anamaria Prodan a făcut furori pe rețelele de socializare printr-o postare în care a prezentat o sumă impresionantă de bani, sugerând că ar fi cântărită în "cărămizi" de dolari. Totuși, nu se știe cu certitudine dacă acei bani sunt reali sau falși.

16 apr. 2024, 09:49
Anamaria Prodan s-a fotografiat cu zeci de „cărămizi” de bani. „Am obosit că am numărat toată noaptea şi mai vine un camion acum!” VIDEO
Anamaria Prodan s-a fotografiat cu zeci de "cărămizi" de bani. "Am obosit că am numărat toată noaptea şi mai vine un camion acum!"

Anamaria Prodan s-a fotografiat cu zeci de „cărămizi” de bani. Impresara a surprins pe urmăritorii săi de pe TikTok cu un scurt clip în care apare întinsă pe o masă din sticlă, sub care sunt aranjate pachete de bani.

Cu o comunitate online de peste un milion de urmăritori pe Instagram și aproape 500.000 pe TikTok, Anamaria Prodan își menține popularitatea prin postări interesante și captivante. Într-un clip recent, ea mimează că doarme pe o masă transparentă, sub care sunt aranjate pachete de dolari. Replicile sale, în care sugerează că a contorizat bani toată noaptea și că va mai primi o cantitate mare de bani, au stârnit curiozitatea și interesul fanilor săi.

Citeşte şi: Motivul real pentru care a chemat-o Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în procesul de divorț cu Reghe. ”Putea să spună de când primea bani în cont de la soțul meu și când a rămas gravidă”

Voce: „Ana, ce faci aici, nu te-ai trezit încă?”

Anamaria Prodan: „Am obosit, că am numărat toată noaptea la bani și mai vine un camion acum!”.

Voce: „De unde ai toți banii?”

Anamaria Prodan: „Am muncit! De mică am muncit!”.

Citeşte şi: Acuzaţii penale pentru Anamaria Prodan. Ce ar fi făcut impresara pentru a-l ajuta pe Reghecampf: „Aşa-ţi trebuie!”

@anamariaprodan17 #eusuntanamariaprodan🥇 #dreambig #money ♬ original sound – Anamaria Prodan