Calendarul care a pus biserica pe jar. O firmă face reclamă la coşciuge cu tinere dezbrăcate FOTO

Compania poloneză Lindner a lansat calendarul pe 2016 prin care îşi promovează noua colecţie de coşciuge. Bizarul mod de promovare a început în 2010, iar reprezentanţii firmei nu au de gând să renunţe la calendarul cu fete sexy imortalizate în sicirie, chiar dacă Biserica Catolică s-a declarat împotriva acestui demers comercial şi sexual.

22 feb. 2016, 09:22

Considerat cel mai morbid calendar cu fete sexy din lume, seria de 12 fotografii prin care firma poloneză Lindner îşi promovează colecţia de sicrie din 2016 are o tematică retro, scrie adevarul.ro. Calendarul a fost aspru criticat de Biserica Catolică din Polonia încă de la apariţia primului exemplar, în 2010, dar vânzările au continuat să crească de la an la an, graţie ineditei idei de promovare, aşa că reprezentanţii firmei poloneze nu au de gând să renunţe la calendar.

Citeşte şi Pentru bărbaţi: Cele mai sexy lucruri pe care să le spui iubitei în pat

Reprezentanţii bisericii consideră că firma vinde sex, nu coşciuge, însă firma poloneză se apără şi afirmă că nu doreşte decât să facă ideea morţii mai frumoasă şi mai uşor de suportat.