ŞOCANT: Doi refugiaţi AU VIOLAT un copil în Suedia. Totul a fost filmat cu telefonul mobil

Doi refugiaţi sunt acuzaţi că au bătut şi violat un băieţel de 12 ani care împărţea camera cu ei la un centru de primire din Suedia, relatează Daily Mail. Mai mult de atât, agresorii ar fi filmat totul cu telefoanele mobile.

22 feb. 2016, 18:15

Cei doi agresori au ajuns în centrul pentru minori, după ce au minţit că au 15, respectiv 16 ani. Cei doi sunt de fapt majori şi nici măcar nu aveau dreptul să stea în acel loc. Cu toate acestea, autorităţile i-au repartizat într-o cameră în are se mai afla un băiat de 12 ani. 

Atacul a avut loc în apropierea centrului aflat într-un oraş din sudul ţării. Inculpaţii l-au ademenit pe copil într-o zonă izolată, unde l-au violat. Toată agresiunea ar fi fost filmată cu telefonul mobil.

Cei doi agresori au fost inculpaţi acum pentru pentru violarea de minori şi pornografie infantilă. În faţa instanţei, ei au negat însă acuzaţiile.

În luna ianuarie, o asistentă socială în vârstă de 22 de ani a fost ucisă într-un alt centru pentru solicitanţii de azil minori din ţară. Incidentul a provocat un val de indignare în Suedia.