Elev băgat în spital după o bătaie în liceu. Incidentul, surprins de o CAMERĂ VIDEO. Vezi primele imagini

Un adolescent din Curtea de Argeş a ajuns în spital după o bătaie ce a avut loc în incinta Liceului Tehnologic Auto, între mai mulţi elevi de clasa a XI-a elevi ai unităţii şi alţi tineri, tot de clasa a XI-a, de la şcoala profesională.

RomaniaTV.net
31 mart. 2014, 15:00
Elev băgat în spital după o bătaie în liceu. Incidentul, surprins de o CAMERĂ VIDEO. Vezi primele imagini

Neînţelegerile dintre adolescenţii implicaţi în scandal sunt mai vechi, iar acestea au atins un punct culminant duminică, pe o reţea de socializare, si au continuat luni, la şcoală.

Trei elevi au fost bătuţi, iar în urma altercaţiei un elev a fost lovit la cap şi a fost dus la spital chiar de către dirigintele său. Incidentul a fost reclamat la poliţie, care a identificat şapte dintre elevii implicaţi în altercaţie.

Citeşte şi SCANDAL la un liceu din Craiova: Un băiat, la spital după ce a fost bătut de coleg

Incidentul a fost surprins şi de o cameră de supraveghere montată pe holul Liceului Tehnologic Auto şi se poate vedea cum mai mulţi tineri, care şi-au pus bluze cu glugă probabil tocmai pentru a nu putea fi identificaţi, intră hotărât şi se îndreaptă spre un alt grup de elevi, pentru a regla conturile.

Violenţele tot mai numeroase din şcoli au dat semnale de alarmă Ministerului Educaţiei, care a decis luarea unei serii de mărui, printre care se numărau sancţionarea şi chiar demiterea profesorilor.