Gafa anului, VIDEO: Fanii Barcelonei şi-au atacat propriul autocar din cauza fumului gros

Fanii Barcelonei au aruncat cu obiecte în autocarul propriei echipe pentru că l-au confundat cu cel al PSG-ului.

16 apr. 2024, 22:07
Gafa anului, VIDEO: Fanii Barcelonei şi-au atacat propriul autocar din cauza fumului gros

Fanii Barcelonei au aruncat cu obiecte în autocarul propriei echipe, înaintea meciului cu PSG. Meciul este unul extrem de important pentru catalani, întrucât formația antrenată de Xavi poate ajunge în semifinalele competiției, prima oară după o pauză de 5 ani!

Fanii Barcelonei s-au asigurat ca echipa să aibă de cea mai bună primire și să fie încurajată chiar înainte de începerea meciului.

Ce a spus Leonard Doroftei despre Costel Corduneanu, interlopul care a murit la 54 de ani. Cei doi au participat împreună la două Olimpiade
Numai că, de data aceasta, a avut loc un moment cum rar se vede. O parte din fanii Barcelonei au confundat autocarul propriei echipe cu cel al lui PSG, iar suporterii respectivi au aruncat cu obiecte în autobuzul formației favorite.

Catalanii de la RAC au surprins imaginile și le-au distribuit pe rețelele sociale.

În Paris, Raphinha a fost omul meciului și a reușit o dublă, motiv pentru care a fost desemnat cel mai bun jucător din turul sferturilor UCL. La polul opus s-a aflat Kylian Mbappe, care a dezamăgit crunt și a devenit ținta meme-urilor pe internet după prestația ștearsă.

Ousmane Dembélé, provocat de fanii Barcelonei la sosirea autocarului PSG

Suporterii catalani păstrează încă resentimente faţă de plecarea internaţionalului francez de la Barca la PSG, vara trecută. La sosirea autocarului lui Paris Saint-Germain la Barcelona, luni, Ousmane Dembélé a fost provocat de fanii catalani.

În imaginile difuzate de presa spaniolă, Dembélé, cu cagulă, a fost strigat de mai mulţi fani catalani. Francezul, cu ochii lipiţi de telefonul său, nu a reacţionat la invective. În timpul primei manşe a sferturilor de finală, marţea trecută, pe Parc des Princes, el a marcat un gol frumos, al doilea al său din acest sezon, chiar împotriva fstei sale echipe. Cu oate acestea parizienii au pierdut cu 2-3, pe teren propriu.

VIDEO FRF a lansat imnul României pentru Euro 2024, cântat de vedetele Pro TV Smiley, Andreea Esca, Andra şi Irina Rimes
Ceilalţi membri ai echipei franceze au avut parte de o primire mult mai puţin virulentă. Kylian Mbappé, aşteptat să ajungă la Real Madrid în vara anului viitor, a fost chiar ovaţionat de fanii Barcelonei, conform relatărilor celor de la Le Parsisien.

Luis Enrique, fostul antrenor al catalanilor în perioada 2014-2017, care a şi evoluat în culorile blaugrana între 1996 şi 2004, a fost, de asemenea, primit cu căldură. El s-a aflat pe banca Barçei ultima dată când clubul a câştigat Liga Campionilor (2015).

Manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor dintre Barcelona şi Paris Saint-Germain are loc marţi de la ora 22.00, pe Stadionul Olimpic Montjuïc. Camp Nou se află în prezent în renovare, astfel că niciun meci nu se poate juca acolo.