NUMEROLOGIE. Dacă ești născut în aceste zile, ai șanse să devii milionar. Adam Stavarache: „Dumnezeu ți-a pus darul banilor”

Dacă ești născut în aceste zile, ai șanse să devii milionar. Cu cât ai mai mulți bani, cu atât ai mai multă putere de cumpărare și poți să îți satisfaci mai ușor nevoile și dorințele materiale. Pentru unii, o sumă ar putea părea mare, în timp ce pentru alții ar putea părea modestă.

15 mart. 2024, 12:19
NUMEROLOGIE. Dacă ești născut în aceste zile, ai șanse să devii milionar. Adam Stavarache: „Dumnezeu ți-a pus darul banilor”
Dacă ești născut în aceste zile, ai șanse să devii milionar

Dacă ești născut în aceste zile, ai șanse să devii milionar. Potrivit experților în numerologie, potențialul nostru financiar este influențat de data nașterii. Numerologul Adam Stavarache a explicat care sunt cele mai norocoase zile de naștere când vine vorba de planul material.

Citește și: Compatibilitatea în cuplu. Numerologul Adam Stavarache ne spune la ce trebuie să fim atenți atunci când ne alegem partenerul/a: „Sunt cele mai norocoase cifre”

Dacă ești născut în aceste zile, ai șanse să devii milionar

Pe 10, 19 sau 28. Problema este alta. Nu ați învățat să vă construiți o relație corect. Nu ați învățat să vă ascultați. Și ultimul lucru: lucrați și vă suprimați prea mult pe voi înșivă. Țineți prea mult cont de dorințele celorlalți.

Din acest motiv, fluxul de bani scade și căutați să fiți angajați toată viața. Și ce credeți… cei născuți pe data de 19 nu sunt făcuți să muncească toată viața pentru un șef!”, a dezvăluit Adam Stavarache pe Tik Tok.

Cei născuți pe datele de 10, 19 sau 28 trebuie să-și schimbe, în primul rând, mentalitatea. „Dumnezeu ți-a pus darul banilor. Problema este alta: Cu ce bărbați stai tu de vorbă? Caută să vezi cu ce feluri de bărbați stai, ce mentalități au.

Viața ta financiară depinde și foarte mult de bărbatul cu care ești. O femeie născută pe 28 are mare putere de a avea foarte mulți bani, dar este foarte important să îți alegi partenerul care să te ajute să ai foarte mulți bani”, a mai zis Adam Stavarache.

La ce trebuie să fim atenți atunci când ne alegem partenerul/a

Trebuie să ținem cont de numere și pe plan sentimental, deoarece sunt anumite date de naștere care ne susțin și altele care sunt karmice. Compatibilitatea ține foarte mult de nevoia înțelegerii celuilalt, chiar dacă sunt anumite date de naștere karmice, este important ca sufletul să-și înțeleagă misiunea lui personală.

Dacă îi înțelegi nevoile celuilalt, crește relația într-un mod frumos. Spre exemplu, dacă o persoană are cifra de destin 3, iar partenerul are cifra 2, există un conflict.

Cel cu cifra 2 este foarte dependent, iar celălalt cu numărul 3 nu este dependent. Numărul lor de destin ar fi 5, dacă adunăm ambele cifre, asta înseamnă că relația se va rupe. Dacă împărțim 5 la 2, ne dă un număr cu virgulă, ceea ce înseamnă că numărul este cu karmă”, a declarat Adam Stavarache.