Oana Lis, disperată din cauza problemelor financiare. Face eforturi uriașe ca să-și susțină soțul: „Nu pot să mă mai prefac, am nevoie de bani”

Oana Lis a fost mai sinceră ca oricând și le-a transmis urmăritorilor din mediul online că are mari probleme cu banii.

10 apr. 2024, 18:10
Oana Lis, disperată din cauza problemelor financiare. Face eforturi uriașe ca să-și susțină soțul: „Nu pot să mă mai prefac, am nevoie de bani”

Oana Lis e foarte activă pe Social Media, unde le povestește urmăritorilor săi toate experiențele prin care trece, fie bune sau mai puțin bune.

Oana Lis le-a spus recent urmăritorilor că, chiar dacă e mereu cu zâmbetul pe buze, simte că nu mai poate să se prefacă și mărturisește că are nevoie de bani.

Citește și Cum arată casa din Pipera a Andreei Tonciu! Vedeta vrea să vândă locuința proaspăt renovată. La ce preț să se aștepte doritorii

„Știu că par așa că sunt ok, că râd, că glumesc, dar în sinea mea trebuie să recunosc că am nevoie de bani, nu pot să mă mai prefac, în sinea mea am nevoie de bani, mă înțelegeți?”, a spus Oana Lis, pe rețelele de socializare.

Nu e prima dată când Oana Lis vorbește despre problemele ei financiare. Ea și Viorel Lis trec printr-o perioadă mai dificilă, de când fostul edil al Capitalei are și probleme de sănătate și costurile pentru îngrijirea lui se ridică la sume foarte mari.

La un moment dat, din nevoie de bani, Oana Lis a început să-și vândă lucrurile personale ca să poată achita cele necesare. A renunțat la plăcerile și nevoile ei pentru a avea grijă de Viorel Lis.

„Zicea cineva să pun și parfumuri la vânzare. Mi-a venit să râd! De nervi nervoși. Știți de cât timp nu mi-am mai cumpărat eu pentru mine un parfum!? De 3 ani. Doar apă și săpun. Și bineînțeles feromonii mei personali unici!!!… Și mă mai dau în mall cand mi-e dor să miros parfumul meu preferat(…). Dar au fost multe dați în anii ăștia când am dat și 1.000 lei pentru o programare la un medic bun pentru Vio. Și am făcut-o cu tot dragul”, a scris Oana Lis, pe rețelele de socializare.

Citește și Catinca Roman, ușurată după moartea Mioarei Roman: „Știu că o să șochez pe multă lume”. Cum au fost ultimele zile din viața mamei ei