Radu Banciu continuă să o demoleze pe Simona Halep: „Sorănel riscă să joace cu Halep la Miami. Suntem cu Sorănelu’, bineînțeles!”

Radu Banciu și-a ales favorita dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea, în cazul în care cele două jucătoare de tenis se vor întâlni la turneul din Miami.

12 mart. 2024, 09:32
Radu Banciu continuă să o demoleze pe Simona Halep: „Sorănel riscă să joace cu Halep la Miami. Suntem cu Sorănelu’, bineînțeles!”

Moderatorul emisiunii „Fotbal All Inclusive”, de pe Prima Sport, a mărturisit că va fi de partea Soranei Cîrstea în posibilul duel românesc cu Simona Halep de la turneul din Miami.

Miami Open, desfășurat în perioada 19-31 martie, va fi primul turneu la care va participa Simona Halep, după ce a câștigat procesul la TAS și pedeapsa de suspendare i-a fost redusă de la 4 ani la 9 luni. Fostul număr 1 mondial a primit un wild-card din partea organizatorilor americani și aștepată primul meci oficial după un an și jumătate de pauză.

Simona Halep, gest fabulos făcut pentru un fan care suferă de depresie: ”Sunt în lacrimi. E o persoană uimitoare”

La Miami Open, sportiva dini Constanța o poate întâlni pe Sora Cîrstea. De altfel, în legătură cu acest subiect a fost provocat și Radu Banciu la „Fotbal All Inclusive”, emisiunea pe care o moderează la Prima Sport.

Cunoscutul jurnalist nu a avut ezitări și a răspuns, imitându-l pe Gigi Becali, că va fi de partea Soranei Cîrstea. Sorănel riscă să joace cu Halep la Miami. Suntem cu Sorănelu’, bineînțeles! Păi, da, bineînțeles, cu cine să fim? (n.r. îl imită pe Gigi Becali)”, a spus Radu Banciu în timpul emisiunii Fotbal All Inclusive.

Ce a spus Radu Banciu, după ce Simona Halep a câștigat procesul la TAS și a revenit în circuitul WTA

De-a lungul anilor, Radu Banciu nu a menajat-o pe Simona Halep. A criticat-o în nenumărate rânduri pe jucătoarea de tenis din Constanța, apogeul fiind când a fost suspendată 4 ani pentru că a fost depistată pozitiv la roxadustat.

Însă, pe 6 martie, la aflarea verdictului în favoarea româncei, moderatorul TV nu a mai fost atât de aprig cu Simona Halep. S-a rezumat doar la o scurtă declarat în care a ținut să precizeze că decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a venit prea târziu, iar fostul număr 1 mondial a pierdut mai bine de șase luni așteptând.

Nu a ajutat-o foarte mult nici TAS, pentru că decizia venind târziu, ea a mai pierdut din iulie 2023 până în martie 2024 mai bine de o jumătate de an”, a spus Radu Banciu, la Fotbal All Inclusive.

 

Simona Halep a plecat la Miami, unde va participa la primul turneu după un an şi jumătate: Nu ştiu ce va fi, am emoţii, dar mă bucur că revin pe teren

Simona Halep a plecat, luni dimineaţă, la Miami, unde va participa la primul turneu după un an şi jumătate. Halep a primit un wild card la turneul american, după ce TAS i-a redus suspendarea de patru ani la nouă luni. Halep nu a mai jucat din august 2022, când a fost eliminată în primul tur la US Open.

Citește și: CTP prevestește intrarea în politică a Simonei Halep: „Sunt sigur că este o decizie îndelung cântărită, ca și aceea prin care i-a selectat pe Mouratoglou și compania”

“Nu ştiu ce va fi, am emoţii, dar mă bucur că revin pe teren. Când mi-am făcut bagajul, parcă nu ştiam ce să-mi mai pun geantă. Vreau să văd cum mă simt, e un turneu bun, mi-a plăcut mereu. Vreau să iau săptămână după săptămână şi să văd cum îmi revin în formă. Va fi dificil“, a declarat Halep la plecarea din România.

Halep a plecat la Miami alături de mama ei şi a spus că în SUA vor merge şi tatăl şi fratele ei. Ea a reiterat faptul că îşi doreşte să joace la Jocurile Olimpice şi a spus că ultimele zile au fost obositoare din punct de vedere emoţional. Turneul de la Miami începe la 17 martie.