Accident rutier pe DN 2. Şase persoane au fost rănite

Şase persoane au fost accidentate şi transportate pentru a primi îngrijiri medicale de urgenţă la Spitalul Judeţean din Bacău ca urmare a unui accident rutier produs marţi pe DN 2 - E 85, în localitatea Bogdan Vodă.

RomaniaTV.net
04 nov. 2014, 17:56
Accident rutier pe DN 2. Şase persoane au fost rănite

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au stabilit că un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Comăneşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcţia Roman – Bacău, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, condus regulamentar de un sucevean de 48 de ani, a intrat în coliziune cu acesta.

Inspectorul principal Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, a declarat că în prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Potrivit Agerpres, în acest an, pe şoselele băcăuane s-au înregistrat 185 de accidente rutiere cu urmări grave, în urma cărora 51 de persoane au murit, iar alte 167 au suferit vătămări corporale ce au necesitat internări tratamente în spitale.