DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul adolescentului călcat de tren VIDEO

Colegii care au asistat la moartea adolescentului călcat de tren spun că băiatul de 16 ani a vrut să le arate cât este de curajos, s-a prins de un vagon, însă s-a dezechilibrat şi a ajuns pe şine. Zona pare a fi blestemată. În urmă cu o lună un alt adolescent de 17 ani a murit călcat de un tren pe care nu l-a auzit pentru că asculta muzică la căşti, informează România TV.

22 mart. 2016, 18:54
DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul adolescentului călcat de tren VIDEO

Adolescentul a vrut să le demonstreze pietenilor cât e de curajos, însă totul s-a transformat într-o adevărată tragedie.

A vrut să ne arate nouă că poate să atingă trenul. A pus mâna pe şine şi am văzut că i-a rămas mâna pe şine şi apoi s-a dezechilibrat, a căzut, s-a auzit poc„, a spus un băiat.

Băiatul provine dintr-o familie cu 11 copii. Mama munceşte din greu să-i îngrijească pe toţi, după ce și-a pierdut soțul.

Un coleg m-a sunat şi a zis că îi e rău copilului la pasarelă şi pe stradă m-am întâlnit cu un coleg şi mi-a zis că l-a lovit trenul la un picior şi mi-am dat seama„, a spus mama copilului mort.

Profesorii, dar şi alţi părinţi sunt şocaţi şi se tem pentru viaţa copiilor care trec frecvent calea ferată pentru a ajunge la şcoală.

În acelaşi loc, în urmă cu o lună, un alt adolescent de 17 ani a murit călcat de tren. Martorii spun că mergea pe calea ferată, asculta muzică la căşti şi nu ar fi auzit trenul venind.

În zonă există o pasarelă, însă oamenii preferă varianta mai simplă şi extrem de riscantă de a traversa peste şine. Reprentanţii primăriei vor trimite o adresă către CFR, pentru a instala panouri de delimitare a căii ferate în zonă.

Citeşte şi TRAGEDIE în Constanţa. Un adolescent a fost lovit de tren