Andrei, fiul Rovanei Plumb, s-a lăsat de muzică şi vrea să candideze la primăria Târgoviştei VIDEO

Fiul cel mare al Rovanei Plumb, Andrei, care în urmă cu 13 ani făcea parte dintr-o formaţie muzicală, vrea acum să candideze la funcţia de primar din Târgovişte, potrivit România TV.

22 ian. 2016, 10:36
Andrei, fiul Rovanei Plumb, s-a lăsat de muzică şi vrea să candideze la primăria Târgoviştei VIDEO

În urmă cu 13 ani cânta în duet cu soţia sa. Doar că şi-a ratat cariera muzicală, dar s-a orientat bine, spre politică şi acum visează să ajungă primar la Târgovişte. Vorbim despre fiul Rovanei Plumb, Andrei, care se pregăteşte deja pentru alegerile locale, potrivit România TV.

Citeşte şi: Accident spectaculos în Capitală. Un bolid de lux a fost făcut praf VIDEO

„În afară de clasicul «fiul Rovanei Plumb» sunt un tânăr care îmi doresc să realizez concret nişte lucruri care să aiba un impact pe nevoile cetăţenilor atât din Târgovişte, cât şi din judeţ. Am simţit că mă regăsesc foarte mult în politică, încă de anul trecut, de când am venit să-mi sprijin mama, în primul rând şi apoi colegii de la locale, până la parlamentare”, spunea Andrei Plumb potrivit b1tv.ro.

Andrei Plumb intră însă în politică cu un scandal. El a fost acuzat că a păcălit mai mulţi primari în urmă cu doi ani, cărora le-a promis fonduri de investiţii de la Ministerul Mediului condus de mama sa. Edilii au trimis sume importante de bani către firmele indicate de Andrei Plumb, dar nu s-au ales cu nimic.

Şi fratele mai mic al lui Andrei a intrat în atenţia presei. La doar 23 de ani, Răzvan Plumb, este pasionat de limuzinele de lux. Tânărul a fost suprins zilele trecute conducând un bolid de 250.000 de euro. Susţinea însă că maşina de lux era închiriată!