Atac cu SĂBII la o casă de pariuri din Buzău. Agresorii au fost duşi la audieri

Scandal cu săbii la o casă de pariuri din Buzău. Doi bărbaţi înarmaţi au atacat paznicii, dar şi mai mulţi clienţi aflaţi în local. Oamenii s-au apărat cu scaunele şi cu spray-uri lacrimogene. După ce au provocat un adevărat dezastru, cei doi tineri de etnie romă au fugit.

07 feb. 2016, 06:51
Atac cu SĂBII la o casă de pariuri din Buzău. Agresorii au fost duşi la audieri

UPDATE. Doi bărbați, de 27 respectiv 33 de ani, au fost duși duminică la audieri după ce au avut o altercație cu doi agenți de pază, la o casă de pariuri din cartierul Micro 14 din municipiul Buzău, unul dintre agresori având o sabie asupra sa.

Întreaga scenă s-a petrecut într-un local de pariuri de la marginea oraşului Buzău. Doi tineri de etnie romă, înarmaţi cu săbii, au intrat în local şi au provocat un adevărat haos, potrivit România TV.

Atacatorii au scos săbiile şi au început să lovească în jur şi să ameninţe. Potrivit paznicilor, cei doi ţigani erau nemulţumiţi că în sala de pariuri se află şi agenţii de pază care urmau să supravegheze încasările. Oamenii s-au apărat cu scaune şi cu spray-uri lacrimogene.

Două persoane au venit direct la mine şi mi-au spus nu avem ce le face. Au fugit la maşină, au scos o sabie de un metru, un metru şi jumătate, şi au ameninţat că ne taie. Am folosit spray-ul din dotare, cu un scaun ne-am protejat să nu dea cu sabia în noi. După toate astea, s-au urcat în maşină şi au fugit„, a declarat un agent de pază.