Brăţările care îţi schimbă destinul au fost premiate

Gala Nova Tv - BV 01 ADE este un concept creat de Adela Diaconu, care îşi propune să premieze personalităţi ce s-au făcut remarcate în diverse domenii de activitate. Aflată la a patra ediţie, Gala Nova TV - BV 01 ADE s-a desfăşurat în acest an la Club Ambasad’Or. Printre invitaţii de marca s-au numarat şi: Mihaela Borcea, Cătălin Botezatu, Eduard Irimia, Simona Halep, Nicolae Voiculeţ, LouLou şi Dana Savuică.

RomaniaTV.net
14 nov. 2014, 12:38

A trecut un an de când Cosette Kojic s-a întors din India unde a absolvit cursurile „Rudra Ratna Center”. După reîntoarcerea în ţară, Cosette a încercat să introducă pe piaţa de business, puţin câte puţin din învăţăturile spirituale şi tehnicile artizanale, care i-au fost prezentate în India de cei mai buni maeştri în domeniu.

Datorită îndârjirii de care a dat dovadă, visul i s-a îndeplinit. Astfel, Cosette a devenit singurul designer din România care crează brăţări rudraksha. Pentru că este un designer acreditat, talismanele pe care le oferă aceasta sunt realizate după tehnici străvechi.

De curând, designer-ul Cosette Kojic a finalizat un nou proiect al său, ce se bazează pe brăţările terapii care ajută în deblocarea chakrelor şi vindecarea anumitor afecţiuni.

Astfel, designerul pentru fiecare client în parte, apelează la Centrul „Rudra Ratna”, care efectuează o analiză personalizată în baza căreia recomandă terapiile. În cadrul galei Cosette a fost premiată pentru întreaga activitate.

După înmânarea premiului, designerul Cosette Kojic a declarat: „Mulţumesc organizatoarei pentru această onoare şi pentru interesul acordat muncii mele. Mulţumesc în special familiei mele pentru răbdarea şi pentru iubirea cu care mă sprijină în acest proiect de suflet! Gândurile şi sentimentele mele merg apoi spre marea familie Rudraksha”.

De asemenea printre premiaţii serii s-au numărat Cătălin Botezatu şi Mihaela Borcea.

Cuplu bombă în showbiz? Cătălin Botezatu are o nouă iubită?