Cabral, ţepuit cu 20.000 de lei, după ce a prezentat două evenimente

Cabral a dat în judecată o firmă care nu a vrut să-i plătească serviciile. După mai bine de doi ani, a câştigat procesul şi a executat silit firma.

28 ian. 2014, 07:16
Cabral, ţepuit cu 20.000 de lei, după ce a prezentat două evenimente

Prezentatorul TV a încheiat două contracte pentru prezentarea a două evenimente la un mall din Capitală, în 2011. Cabral şi-a făcut treaba şi a emis două facturi, semnate de el, prima în valoare de 7.636 lei şi a doua de aproape 13.000 de lei (în total, peste 200 de milioane de lei vechi), scrie click.ro.

Când a venit vorba însă de încasarea banilor, beneficiarul a început să ridice din umeri. După ce a tot încercat cu vorba bună să intre în posesia sumelor care i se cuveneau, prezentatorul tv a trecut la fapte. În 2013, a deschis două procese împotriva firmei 4U Bright Ideas SRL, firma care nu-şi onorase datoria, şi a avut succes.

CITEŞTE ŞI Cabral si-a scos la mall si nevasta, si fetita! Ce mult a crescut Inoke: e mai inalta decat sotia vedetei

Judecătorii i-au dat dreptate şi au decis executarea silită prin toate mijloacele.

„S-a încercat în nenumărate rânduri contactarea pârâtei pentru clarificarea situaţiei prin conciliere, toate aceste demersuri rămânând fără rezultat, aceasta ignorând total toate demersurile făcute în vederea soluţionării amiabile a situaţiei”, se precizează în cererea de executare silită.

Aşa că reprezentanţii firmei 4U Bright Ideas SRL au fost obligaţi să plătească nu numai suma datorată, de peste 20.000 de lei, ci şi dobânda calculată de la scadenţă până la data achitării integrale şi cheltuielile de judecată de 5.061 lei.