Crimă şocantă. Prostituata care a făcut dezvăluiri la România TV a fost omorâtă VIDEO

O prostituată  a fost găsită înjunghiată marţi dimineaţă într-o baracă situată la marginea oraşului Călăraşi. Principalul suspect a fost reţinut de poliţişti. În urmă cu două luni, împreună cu o altă prostituată, ea a făcut un denunţ inedit împotriva unor poliţişti care ar fi vrut să le violeze. Cele două s-au plâns în exclusivitate la România TV de faptul că serviciile cerute de poliţişti erau pe gratis.

20 dec. 2016, 21:08
Crimă şocantă. Prostituata care a făcut dezvăluiri la România TV a fost omorâtă VIDEO

Anchetatorii spun că fapta s-a petrecut în locuinţa femeii de 31 de ani, o baracă sărăcăcioasă în care aceasta locuia. Principalul suspect al omorului este un bărbat în vârstă de 41 de ani, care a fost deja arestat.

Lucica îşi făcea veacul în zona staţiei Meteo din Călăraşi, la ieşirea din oraş, pe Şoseaua Sloboziei. Acolo putea fi găsită zi de zi în căutare de clienţi, pentru a-şi asigura supravieţuirea.

În urma unui conflict spontan, bărbatul a înjunghiat-o pe tânără de mai multe ori în abdomen, după care a fugist. Fata, lăsată într-o baltă de sânge, în baraca în care locuia, a fost găsită de câteva rude care au alertat imediat autorităţile.