Dragnea, despre blocarea conturilor TVR: Lipsa unei decizii a Parlamentului a prelungit această situaţie

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că blocarea conturilor TVR de către ANAF este o situţie neplăcută, generată de lipsa unei decizii a Parlamentului, precizând că se impune purtarea unei discuţii pentru a împiedica închiderea TVR şi va aborda subiectul în viitoarea şedinţă a Coaliţiei.

21 iul. 2015, 16:22
Dragnea, despre blocarea conturilor TVR: Lipsa unei decizii a Parlamentului a prelungit această situaţie

„Este vorba despre postul public de televiziune, cred că de prea mult timp lipsa unei decizii a Parlamentului, până la urmă, a prelungit această situaţie nedorită.

Împreună cu conducerea televiziunii, cu specialiştii din Parlament, din Guvern, cu prim-ministrul şi cu decidenţii politici trebuie să avem o discuţie foarte serioasă, pentru că nu cred că vrea cineva ca Televiziunea Română să se închidă”, a declarat Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Lovitură pentru TVR: ANAF a blocat conturile televiziunii

Coordonatorul PSD a mai afirmat că la prima şedinţă a coaliţiei va cere ca situaţia deosebită în care se află TVR să aibă parte de o atenţie deosebită.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a blocat, luni, conturile Societăţii Române de Televiziune din cauza acumulării datoriilor pe care TVR le are la bugetul de stat.

CITEŞTE ŞI: Liviu Dragnea, acuzaţii grave: Elena Udrea a fost RACOLATĂ ca agent electoral VIDEO

SRTv a înregistrat în anul 2014 pierderi de 81,5 milioane de lei, în condiţiile în care Televiziunea Română a avut, anul trecut, venituri totale de 544,2 milioane de lei şi cheltuieli totale de 625,8 milioane de lei.