Experienţe PARANORMALE care îţi dau FIORI: Fenomenele POLTERGEIST

Credeţi în fantome, în spirite, în lumea cealaltă? Câteva povestiri ale unor martori la asemenea evenimente paranormale de tip  poltergeist v-ar putea da mult de gândit.

27 apr. 2014, 08:53

În anii ’70, Tamasin Day Lewis căuta, împreună cu alte colege de şcoală, un job pe perioada vacanţei. Ea şi prietenele ei s-au hotărât să lucreze în barul unui hotel din Mayo, „OldHead Hotel”. Dealtfel, staţiunea era cea unde ea obişnuia să îşi petreacă vacanţele.

Citeşte şi Locuri BÂNTUITE din România: de la Triunghiul Bermudelor din Transilvania la pădurea ucigaşă

Zis şi făcut. Tamasin şi prietenele ei au fost angajate şi li s-au dat camere de locuit într-un corp de clădire
căreia i se spunea „The Annexe”, aflată în spatele bucătăriei. Nu era cine ştie ce şi chiar lăsa de dorit. „Anexa” fusese amenajată pe locul unor vechi grajduri. Acum, locul acela se cheamă Health&Safety.

Citeşte şi „Unealta Diavolului” a fost o româncă. Povestea IREALĂ a celei numite Poltergeist Girl

Una dintre camere era încuiată cu lacătul când a venit Tamasin. Recent, fusese reamenajată pentru o fată pe care o chema Ann şi care a venit mai târziu.

Întâmplări ciudate

Într-o noapte, când fetele se întorceau de la lucru, au auzit venind dinspre una dintre camere zgomote de mobilier, ca şi cum acestea ar fi fost mişcate de cineva. Au auzit şi voci stridente ce păreau a fi ale unor persoane care se certau. Era camera Annei. Când au intrat în cameră ca să vadă ce se întâmplă, au văzut că Ann era singură şi dormea. Fetele au rămas împietrite, scrie Daily Mail.

De atunci încolo, multe lucruri stranii la care fetele urmau să fie martore aveau să se întâmple. Unul dintre acestea a fost când Ann, care îşi lăsa ceasul deşteptător pe noptieră, l-a găsit într-o dimineaţă dimineaţă pe masa de toaletă. Într-o altă zi, s-a trezit cu un crac al pantalonilor de pijama ars, ca şi cum cineva i-ar fi dat foc.

Citeşte şi Experienţe la LIMITA PARANORMALULUI. Doua vedete fac MĂRTURISIRI ŞOCANTE despre trecutul lor

Întâmplările stranii nu s-au oprit aici. Într-o după-amiază, când se întorcea de la serviciu, Tamasin a auzit mai multe voci, dar nu era nimeni. O altă fată, Maureen, care stătea într-o cameră alăturată, a povestit că, în timp ce era la baie şi se spăla pe cap, mobilierul din camera ei a început să se mişte singur. Fata a ieşit speriată din cameră şi a fugit.

Altădată, Ann făcea curăţenie într-o cameră de hotel. La un moment dat, cineva a început să o tragă de haine. Fata a crezut că sunt colegele ei care făcuseră o glumă proastă şi voiau să o sperie. Dar când s-a întors şi a văzut că nu era niciuna dintre ele, aproape a leşinat de spaimă.

Camera înfricoşătoare

Tamasin povesteşte că, la un moment dat, i s-a dat camera Annei. Ea avea obiceiul să pună pe noptieră seara, la culcare, o cană cu apă. A doua zi dimineaţa nu o mai găsea acolo, ci în cu totul alt loc decât acolo unde o lăsase.

Citeşte şi  Poveşti adevărate despre PREMONIŢII, VISE şi călătorii în LUMEA de APOI (I) GALERIE FOTO

Dar poate cea mai înfricoşătoare experienţă pe care a trăit-o în acea cameră a fost aceea când a simţit un miros straniu, umed, total necunoscut, părând a fi de pe altă lume.

O altă fată, Maureen, care a lucrat acolo, şi-a amintit de întâlnirea cu o localnică care lucrase şi la hotel şi locuise în „Anexă”. Când Maureen i-a spus că acea cameră în care stătuse ea fusese redeschisă, s-a supărat. „Devenise foarte agitată şi spunea că acea cameră trebuie să fie din nou închisă, după ce noi îi povestisem despre pijamaua arsă”, povesteşte Jennifer.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre PREMONIŢII, VISE şi CĂLĂTORII în LUMEA de APOI (II)- GALERIE FOTO

După ce au stat o săptămână acolo, fetele au cerut să fie mutate în hotel. Acela a fost singurul an când „The Annexe” a mai fost locuită de cineva. Nici acum martorele acelor evenimente nu îşi pot explica fenomele stranii la care au fost martore.