Florentina Fântânaru, în doliu: „Dumnezeu să o odihnească”

Florentina Fântânaru trece prin momente extrem de dificile. Frumoasa prezentatoare de televiziune a pierdut o persoană dragă, însă încearcă să treacă demnă peste încercările vieţii.

13 mart. 2015, 15:55
Florentina Fântânaru, în doliu: „Dumnezeu să o odihnească”

Florentina Fântânaru trece prin momente cumplite, după ce bunica ei a încetat din viaţă. Frumoasa prezentatoare a mărturisit că pierderea bunicii este o încercare grea, dar şi-a regăsit liniştea în asemănarea situaţiei unei foste invitate în emisiunea Simonei Gherghe.

„Am vrut să-i spun Crinei că empatizez cu situaţia ei, pentru că nici eu şi nici ea nu mai avem bunică. Dar, Crina, de acolo de sus, te veghează şi are grijă de tine. Dumnezeu să o odihnească!”, a declarat Florentina Fântânaru la „Acces direct”, de la Antena 1.

În 2011, Florentina Fântânaru şi-a pierdut soţul bolnav de cancer la plămâni. Atunci, aceasta a rămas să crească  singură un băieţel de numai 5 anişori. Tragedia s-a întâmplat în luna februarie 2011, cu doar două zile înainte de aniversarea Florentinei Fântânaru. De ziua ei de naştere, prezentatoarea emisiunii „Dincolo de aparenţe“ era la capelă, îşi veghea soţul decedat şi răspundea la sms-urile de felicitare primite şi la telefoanele prietenilor care habar nu aveau ce necaz s-a abătut asupra ei. I-a fost extrem de greu să se adapteze la noile condiţii şi a găsit puterea de a merge mai departe de dragul fiului ei, Dragoş.